Herhangi bir sorun olursa oyun ile ilgili sorabilirsinOyunu indiriyorum bakalım nasıl bir şey![]()
Direk ana görevleri yapma ben ilk oynayışımda öyle bir saçmalık yaptım oyundan hiç zevk alamadım ve adam akıllı item ve para olmadı için sürekli ölüp durdum sen ilk önce etraftakilerle konuş onların görevlerini klanların görevlerini yap arada bir ana görevlere devam et (ilk başlarda seda kazanana kadar ana görev yap) oyunun tadı böyle çıkarOyunu indiriyorum bakalım nasıl bir şey![]()
Skyrim Bir Dünya Gerçekten Dünyanın En İyi Açık Dünya Oyunu (GTA V ' den Bile) fakat Kesinlikle Oyun Aşırı Karışık Sadece Irk Seçerken Bile 1.30 Saat düşündüm .Oyunu indiriyorum bakalım nasıl bir şey![]()
Ben kalelere falan gidince adamları surun üstünden atıyorum öyle bir stres atıyor ki insan Göklerdeymiş gibi oluyorsunBen hep dayanamayıp uyuyan adamlara fus ro dahı dayıyorum, sonra yeniden başlamam gerekiyor![]()
Pislik HileciBir save olayı yok mu hilesini bulsaydım oyunu bitiremezdim diğer oyunlardan autosave ye alışmışım bunda autosave olmayınca ölünce bölüm başına geri dönüyordum save almayı unuttuğum için sonra save hilesini öğrendim dakika başı save atıyordum görevlerde
Yalnız konu amacını aştı![]()
La sadece savegame Dragonborn yazıyordumPislik Hileci![]()
Ben gizli bir kutu varmış oradan alıyorum parayı (ana görevler bittikten sonra tabi)150 saate yakın oynadım Skyrim'i ve kendisi en sevdiğim oyundur. ^^
High Hrotgar'a çıkarken şu yemek götürenin görevini alın. 750 altın veriyordu.
Bazı yerlerde içleri bayağı dolu olan sandıklar var, bugla giriyorsun. (Thieves Guild'te felan var.)Ben gizli bir kutu varmış oradan alıyorum parayı (ana görevler bittikten sonra tabi)