Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
aynenEğer güzel bir senaryosu varsa ben genelde bu tarz oyunlar oynarken hiç grafiğe önem vermem,belki sen de öyle yapabilirsin
aynenEğer güzel bir senaryosu varsa ben genelde bu tarz oyunlar oynarken hiç grafiğe önem vermem,belki sen de öyle yapabilirsin
yarın atarım uyuyacağım. ama sadece bir menü var. kendin indirerek görebilirsin. başka bir şey değişmedi.3.0 Resim?
Yani bilgisayar A çok hızlı diye oksijeni bittiği anda ölsün ve bilgisayar B çok yavaş diye oksijeni bittikten sonra su içinde uyusun mu?!2. Canın azalması vs, bilgisayar hızına bağlı (emin değilim deltatime vs. kullanmadım.)
Oksijen azalmasını FixedUpdate fonksiyonuna koyup deltatime kullanacağım sonraki updatede.Yani bilgisayar A çok hızlı diye oksijeni bittiği anda ölsün ve bilgisayar B çok yavaş diye oksijeni bittikten sonra su içinde uyusun mu?!
Deltatime kullan...
Unity'nin sitesinden Ücretsiz Silah Modelleri İle FPS Yapabilirsin.Ayrıca Karakterleri VS de Sitesindeki Model Kısmından Ücretsiz Olanları Kullanabilirsin.FPS Tarzı Yapacaksan Büyük ihtimal İle Online Desteği Sana Zor Gelecek.Eğer FPS Yaparsan CoD Gibi Böyle Uzun 1 Kişilik Bir Oyun Yap.
Ama Yarış Oyunuda Yapabilirsen Oda Tavsiyemdir.Evet Modifiye Zor Belki Eklemezsin Ama Şöyle Deneme Amaçlı İşsizlik Olarak Etrafta Gezebileceğimiz Bir Araba Olsa İyi Olur
DestekliyorumBen Bi FPS Aksion Yapmayı Planlıyorum işleri Geliştirirsem MP de Ekleyebilirim (Unity İle Mümkün [BeGone Guerra, Critical Strike Portable vs. vs.])