>>TheLegend<< Plugin Anlatım - PlotMe

BlueChannelMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi Ben Kendimi op aptım Ama adım hala [oyuncu] Ad Diye Yazıyor ve Şifreli OP nasıl değişir

Teşekkürler Şimdiden

BlueChannelMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nasıl ???[DOUBLEPOST=1403529234,1403529174][/DOUBLEPOST]pardon [Oyuncu] kısmını nasıl değiştiricem

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben O Dediklerini yazdım hala Permissions Denied Hatası veriyor.
Yazdıgım Kodlar:
- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.sell
- plotme.use.buy
- plotme.use.dispose
- plotme.use.auto
- plotme.use.home
Bunları Dediginiz gibi plugins>GroupManager>worlds>plotworld>groups.yml
Default Kısmına Yapıstırdım Yani default kısmının permissions yazan kısmın altına hala olmadı

Cleons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TheLegend benim Arsalarım kaçtır sorun verior tüm pluginleri değiştirmeme rağmen world removed dior her seferinde burda bug vbs kullandıkları içinmi bu hata öle ise nereye koyduklarını nasıl bulucam yada baska hatadan dolayımı ?

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben ondan günde en az 15 kişiye satıyorum plugini ayarlayıpda veriyorum herşeyini plugin + istek olursa map yapıyoruz profesyonel bir akım çalışmamız var kim almıyor ki bende acık bulucu var hertürlü sdite web http html jawa oyunları yada herdhangi yazılım klasörlerini acıkalrını bulup gerekli işlemleri ona göre yaparak hiç bi açıksız bir plugin yapıyorum ve bu işte başarılı olursan günde 500 tl satıs yaptıgım günler cok oldu[DOUBLEPOST=1440428740,1440428582][/DOUBLEPOST]
plotme dosyası kaç aydan beri güncellenmemiş gidin biraz kendi plugininizi yapın ögrenirsiniz hiç olmassa bi kaç bişeyler böle kücük hataları burda boş vakit geçirmeyin googlede o hatalardan çok kişi var çözüm yolu var hertürlü herşeye
eyer yardıma ihiyacınız varsa skype IWhyReis ekleyin yeter bana yeni files yapıver dersen o paralı olur onu söleyem senin sw göre files yaklasık 100 tl eder hiç lag olmaz 1 gb rem olsada 100 kişi alır filesimle
Açıkcası bende çok istiyorum "jawa" kodlamak api. Ha birde o kazandığın 500TL'cikler ile git adam akıllı, özel bir Türkçe dersi al. İlk defa forumda yazılan bir metine bu kadar hönkürerek güldüm :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

kasanen

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
/p auto yazınca------ you have alredy reached your maximum amount of plots (0/0). use /plotme home to get to it ----- bu yazıyo dosyada plot auto limit 2 oldugu halde bu geliyo çözümü ne

/p auto yazınca------ you have alredy reached your maximum amount of plots (0/0). use /plotme home to get to it ----- bu yazıyo dosyada plot auto limit 2 oldugu halde bu geliyo çözümü ne - bide senin confing
Verdigim Linkde Gerekli Varsayılan Permssionlar Vardir
Manuel Yapmak İçin:

plugins>GroupManager>worlds>plotworld>groups.yml
dosyasina gir ve Default Grubundan "permissions:" yazisinin altina sunlari yaz

- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.sell
- plotme.use.buy
- plotme.use.dispose
- plotme.use.auto
- plotme.use.home

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
Bu kafayı ne ile buldun acaba açıklar mısın ? Açıkcası bende çok istiyorum "jawa" kodlamak api. Ha birde o kazandığın 500TL'cikler ile git adam akıllı, özel bir Türkçe dersi al. İlk defa forumda yazılan bir metine bu kadar hönkürerek güldüm :D
benim kaç tl aldıgım yeter ztn ben tam türk degilim k.b türkceyi tam kullanamıyorsam özür dilerim

Moderatör tarafından düzenlendi:

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim kaç tl aldıgım yeter senin gibi boş kafalılarla uğraşcak boş zamanımız yok ztn ben tam türk degilim k.b türkceyi tam kullanamıyorsam özür dilerim
Her şeyi geçtim "Java" nın Türkçe bir terim olduğunu düşünmüyorum. "Java" İngilizce'de de "Java" dır, Türkçe'de de "Java" dır. Sizin boş kafalı dediğiniz insan, büyük ihtimalle sizden daha bilgili ve daha büyük. Ha bunu nerden mi çıkardım ? Eğer şahıs yaptığı normal bir işi abartarak ifade ediyorsa, kazandığı (sözde!) parayı üstüne basarak söylüyorsa o şahıs çocukluk evresini yani bir nevi hayal dünyasını aşamamıştır. Birine cevap vermeden önce iki kere düşünmenizi tavsiye ediyorum. Hatta ihtiyacınız olacak gibi duruyor, siz en iyisi en az üç kere düşünün ki dalga geçilecek seviyelere düşmeyin.

Son düzenleme:

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
gercekten gülüyorum daha düne kadar internetden hazır paket indirip sunucuya kurup acan motd sini degiştirmeyi bile bilmeyen kişiler gelmiş burda laf yapiyor :D

IWhyReis

Ayyıldız[TİM] - BlackKinq
En iyi cevaplar
0
w diye bi harf yok zaten türkçede ve gelelim konuya bana cocuk diyenin yası 16 17 benim yasım 19 ben kendi plugini ztn yapabiliyorum ve ztn windows dilleri ve 3 web dili biliyorum burada boş konu yapmayın artık kapatın su mevzuyu

Neileme

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşım 17, yaşınız 19. Lakin davranışlarınız ve konuşmanız 10 yaşında ki bir çocukdan farksız. Hatta en basitinden profilinizde "Hak Yiyen Elbet Adalet Yerini Bulsun Diye Hack Yer" diye bir küçük metin bulunmakta. Tag'ınızın üstünde ise "Ayyıldız[TİM] - BlackKinq" yazmakta. Açıkcası benim 19 yaşında ki hiçbir arkadaşım böyle ergence davranışlarda bulunmamakta.Skype adresim "neilememc". Gelirseniz konuşmak, yaşınızı doğrulamak isterim.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gelin
Yaşım 17, yaşınız 19. Lakin davranışlarınız ve konuşmanız 10 yaşında ki bir çocukdan farksız. Hatta en basitinden profilinizde "Hak Yiyen Elbet Adalet Yerini Bulsun Diye Hack Yer" diye bir küçük metin bulunmakta. Tag'ınızın üstünde ise "Ayyıldız[TİM] - BlackKinq" yazmakta. Açıkcası benim 19 yaşında ki hiçbir arkadaşım böyle ergence davranışlarda bulunmamakta.Skype adresim "neilememc". Gelirseniz konuşmak, yaşınızı doğrulamak isterim.
kavga edelim ancak bu kadar nazik söylenebilirdi :D