BlueChannelMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Abi Ben Kendimi op aptım Ama adım hala [oyuncu] Ad Diye Yazıyor ve Şifreli OP nasıl değişir
Teşekkürler Şimdiden
Teşekkürler Şimdiden
/manuadd <oyuncu> <girmek-istedigin-grup>nasıl ???[DOUBLEPOST=1403529234,1403529174][/DOUBLEPOST]pardon [Oyuncu] kısmını nasıl değiştiricem
Açıkcası bende çok istiyorum "jawa" kodlamak api. Ha birde o kazandığın 500TL'cikler ile git adam akıllı, özel bir Türkçe dersi al. İlk defa forumda yazılan bir metine bu kadar hönkürerek güldümben ondan günde en az 15 kişiye satıyorum plugini ayarlayıpda veriyorum herşeyini plugin + istek olursa map yapıyoruz profesyonel bir akım çalışmamız var kim almıyor ki bende acık bulucu var hertürlü sdite web http html jawa oyunları yada herdhangi yazılım klasörlerini acıkalrını bulup gerekli işlemleri ona göre yaparak hiç bi açıksız bir plugin yapıyorum ve bu işte başarılı olursan günde 500 tl satıs yaptıgım günler cok oldu[DOUBLEPOST=1440428740,1440428582][/DOUBLEPOST]
plotme dosyası kaç aydan beri güncellenmemiş gidin biraz kendi plugininizi yapın ögrenirsiniz hiç olmassa bi kaç bişeyler böle kücük hataları burda boş vakit geçirmeyin googlede o hatalardan çok kişi var çözüm yolu var hertürlü herşeye
eyer yardıma ihiyacınız varsa skype IWhyReis ekleyin yeter bana yeni files yapıver dersen o paralı olur onu söleyem senin sw göre files yaklasık 100 tl eder hiç lag olmaz 1 gb rem olsada 100 kişi alır filesimle
Verdigim Linkde Gerekli Varsayılan Permssionlar Vardir
Manuel Yapmak İçin:
plugins>GroupManager>worlds>plotworld>groups.yml
dosyasina gir ve Default Grubundan "permissions:" yazisinin altina sunlari yaz
- plotme.use
- plotme.use.claim
- plotme.use.add
- plotme.use.remove
- plotme.use.sell
- plotme.use.buy
- plotme.use.dispose
- plotme.use.auto
- plotme.use.home
benim kaç tl aldıgım yeter ztn ben tam türk degilim k.b türkceyi tam kullanamıyorsam özür dilerimBu kafayı ne ile buldun acaba açıklar mısın ? Açıkcası bende çok istiyorum "jawa" kodlamak api. Ha birde o kazandığın 500TL'cikler ile git adam akıllı, özel bir Türkçe dersi al. İlk defa forumda yazılan bir metine bu kadar hönkürerek güldüm![]()
Her şeyi geçtim "Java" nın Türkçe bir terim olduğunu düşünmüyorum. "Java" İngilizce'de de "Java" dır, Türkçe'de de "Java" dır. Sizin boş kafalı dediğiniz insan, büyük ihtimalle sizden daha bilgili ve daha büyük. Ha bunu nerden mi çıkardım ? Eğer şahıs yaptığı normal bir işi abartarak ifade ediyorsa, kazandığı (sözde!) parayı üstüne basarak söylüyorsa o şahıs çocukluk evresini yani bir nevi hayal dünyasını aşamamıştır. Birine cevap vermeden önce iki kere düşünmenizi tavsiye ediyorum. Hatta ihtiyacınız olacak gibi duruyor, siz en iyisi en az üç kere düşünün ki dalga geçilecek seviyelere düşmeyin.benim kaç tl aldıgım yeter senin gibi boş kafalılarla uğraşcak boş zamanımız yok ztn ben tam türk degilim k.b türkceyi tam kullanamıyorsam özür dilerim
kavga edelim ancak bu kadar nazik söylenebilirdiYaşım 17, yaşınız 19. Lakin davranışlarınız ve konuşmanız 10 yaşında ki bir çocukdan farksız. Hatta en basitinden profilinizde "Hak Yiyen Elbet Adalet Yerini Bulsun Diye Hack Yer" diye bir küçük metin bulunmakta. Tag'ınızın üstünde ise "Ayyıldız[TİM] - BlackKinq" yazmakta. Açıkcası benim 19 yaşında ki hiçbir arkadaşım böyle ergence davranışlarda bulunmamakta.Skype adresim "neilememc". Gelirseniz konuşmak, yaşınızı doğrulamak isterim.