>>TheLegend<< | v4.0 Plugin Paketi | Hatasız - Sorunsuz - Açıksız - Türkçe | 1.6.2

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Biri bana arcaneenchantes i anlatsa?
ArcaneEnchants
Plugini, adı üzerinde komutlar ile belirlediğin büyüleri yapmanı sağlar.
Kullanışlı ve hoş bir plugindir. Komutlarını ve komutları kullanmak için gerekli permissionları açıklayacağım:
Komutlar:
/enchant all - Elinizde Tuttuğunuz Esyaya Son Seviye ile Tüm Çeşit Büyüleri Uygular.

/enchant all {seviye} - Tüm Büyü Çeşitlerinizden Belirlediğiniz Seviyede Büyü Uygular.

/enchant [büyü] {seviye} - Bu Komut İle Elinizdeki Eşyaya Hangi Büyüyü Ve Hangi Seviyede Yapılacağını Kontrol Edebilirsiniz.

/enchant natural - Elinizdeki Esyaya Doğal Büyülerini Uygular.

/enchants - Minecraft'ta ki Mevcut Büyü Çeşitlerini Belirtir.

/ae - Plugin Hakkında Bilgi

/ae reload - Plugini Yeniler.

Permissionlar:

arcaneenchants.enchant - Büyü Yapmanız İçin Gereken Permission

arcaneenchants.enchant.[enchantment-name] - Sadece Belirli Büyüleri Yapabilmeniz İçin Gereken Permission

arcaneenchants.list - Büyü Listesini Görebilmek İçin Gereken Permission

arcaneenchants.reload - Plugini Yenilemek İçin Gereken Permission.

Bunların Dışında Ayrıca Soruların Yada Sorunların Var İse
Skype Üzerinden Destek Olabilirim. Skype: iimrlegendii

Ya Thelegend su paketi güncellesen 1.6.4 e
Bu aralar pluginlerle ve forumla çok ilgilenemiyorum
biliyorum fazla gecikti fakat, çok meşgulüm boş zamanım olmuyor
inşallah güncelleyeceğim.

Varsayılan OP Şifresi: thelegendkalpben
Değiştirmek İçin "plugins>OPPassword>config.yml" Kısımına ulaşın
Orada şu an ki şifrenizi görünmeli, yeni şifrenizi yazıp kaydedin ve sunucunuzu yeniden başlatın.
Tabi ki bu sadece bu yöntem ile kısıtlı değil
Oyun içerisinden de OP Şifresini değiştirebilirsiniz.
Değiştirmek için ihtiyacınız olan komut ise:
  • /op changepass <eski sifre> <yeni sifre>
Yada
  • /op sifredegis <eski şifre> <yeni şifre>
Farklı Sorularınız Yada Sorunlarınız İçin Skype Adresime Ulaşabilirsiniz

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yuhh ! 1 Mesajla '' Büyücü '' ! Ben Hala Kızıltaş Mühendisiyim :S :'(
rütbeler beğeni ve mesaj sayısına değil bayram ödülleri ve günlerede bağlı olabilir.[DOUBLEPOST=1384285064,1384284932][/DOUBLEPOST]
Haci belli olmaz Bir anda Yapar adam bu forumun pl paketi ustasi olmus belki her an yapar yani sen onu destekle
kardeş sen Thelegendi kötüleme makinası mısın acaba

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Sen Buna Açıksız Demişşin Ama İçerisinde En Az Bakar Bakmaz Gördüğüm 10 Bug Var Oyuna Girsem 20 Tane Daha Bulurum :)
Bu plugin paketi,
Paylaşıldığı zaman sorunsuz, açıksız sözünü verdim. Fakat şimdi bildiğin üzere farklı sürümler çıktı
Ve bazı pluginler kendileri otomatik güncelleme gibi yollar ile paketi karıştırdılar.
Şimdilik bilinen tüm bugları çözüceğim. Eğer ki yardım etmek istiyorsan bildiğin açıkları, bugları söylemen yeterli.

fehim46

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba öncelikle elinize, emeğinize sağlık çok işime yaradı fakat takıldığım bir nokta var -ki OP ve Kurucu yaptığım halde kendimi hala gerekli komutlara ulaşamıyorum /help kısmından, normal oyuncular için olan help kısmından fazlası yok yani erişmek istediğim komutlar neden gelmiyordur acaba araştırdım fakat bir türlü çıkamadım işin içinden yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)