>>TheLegend<< | v4.0 Plugin Paketi | Hatasız - Sorunsuz - Açıksız - Türkçe | 1.6.2

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmeyen ayıp eder süpeeeeeeeer

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce MCGezeGeni'nden Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Hata Var Kardesim t basıyom acılıo anında kapanıyo hangi tusa bassam ole video eklicem Yakında[DOUBLEPOST=1377846843,1377846632][/DOUBLEPOST]

Ve TEk Onda Olmuyor Bendede Oluyor
O sorunun oluşmasının nedeni havada düşerken oyundan çıkmaktır. 2 kere boşluk tuşuna basarsanız geçer bunda thelegend'in suçu yok authme'nin ufak bir sıkıntısı var denebilir authme plugininin bu sorunu en kısa sürede cozecegine inaniyorum.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
O sorunun oluşmasının nedeni havada düşerken oyundan çıkmaktır. 2 kere boşluk tuşuna basarsanız geçer bunda thelegend'in suçu yok authme'nin ufak bir sıkıntısı var denebilir authme plugininin bu sorunu en kısa sürede cozecegine inaniyorum.
Teşekkür ederim fakat sorun tam olarak öyle değil
Paketin yeni çıktığı zamanlarda ChestShop plugininin bir buguydu
Kısa zamanda ChestShop plugini güncellenmesiye ve benimde paketi yenilememle sorun ortadan kalktı.

Onderly11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya kardeşim ben indirdim ops dan kenıdmı op yapdım hatta manuadd BuraK kurucu felan yapıom bunun ıcın ıznınız yok dıyor ıc bısı yapamıorum[DOUBLEPOST=1392131862,1392131812][/DOUBLEPOST]Lutfen bu paketi arkadaslarımda kullanıor onlarda oluo bende olmuo yardım hıc bısı yapamıom tpa atılmıo setwarp olmuo

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç sorum olacak ;
1. Factions pluginini göremedim ? configden klan arasi pvp yi ayarlıcaktım ?
2. /give fire komutu hertarafi patlatıyor
3. viplerde /vulcan komutu hertarafi patlatıyor.
4. otomatik mesaj pluginin adi ?

Beni aydinlatirsan sevinirim..

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Sağol Kardeş Çok Güzel Bir Paket şu an Kendi Sunucumda Kullanıyorum Sadece Birkaç Değişiklik Yaptım O Da Kitler,Anonslar Falan Yani Çok Güzel Bir Paket her şey Var Buarada Beni Belki Hatırlarsın Bir Sunucuda Karşılaşmıştık Sen Daha Eski Pluign Paketini Yaparken Ozaman Oyundaki Adım Parvez Di