- En iyi cevaplar
- 0
Evet doğrudur. 1 haftalık seminere gittiğimden son zamanlarda pek ilgilenemedim.Gerçekten çok başarılı Premium Efsanesini tekrar açıyorum[DOUBLEPOST=1379681897,1379681847][/DOUBLEPOST]bu arada irfn sen sonoyuncudaki admin??
Evet doğrudur. 1 haftalık seminere gittiğimden son zamanlarda pek ilgilenemedim.Gerçekten çok başarılı Premium Efsanesini tekrar açıyorum[DOUBLEPOST=1379681897,1379681847][/DOUBLEPOST]bu arada irfn sen sonoyuncudaki admin??
belli ilaydayı sattığındanEvet doğrudur. 1 haftalık seminere gittiğimden son zamanlarda pek ilgilenemedim.
belli ilaydayı sattığından
İlayda'yı sattığımdan? Özele gel hele neymiş derdin anlat...
Meseleyi bilmiyorum, benim kimseyi satacak bir düzeyde bir muhabbetim olmadı kimseyle. Sadece bir başkasının konusunu kirletmek istemediğimden özele gelmesini söyledim.
dostum paketini yeni kurdum biraz acemiyim bu konularda inş hayırlara vesile olur deniyorum herkes beğenmiş :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379690778,1379690527][/DOUBLEPOST]yanlz bir şey soracağım hazır çevrim içisin paketin içersinde pail pluginide olsa cok güzel olacakti şu an pail ariyorum pail pluginini burada paylaşma şansın varmı rica etsem bulamadım
thelegend serverin ipin üstünde motd yazısı var hangi conf yeniyimde?
diyorumki irfan tek başına iyiydin neden son oyuncuya gittin??[DOUBLEPOST=1379700763,1379700704][/DOUBLEPOST]furkan o değil :sırıtmak: baktım başka bişi ama ney?
Pail Pluginidostum paketini yeni kurdum biraz acemiyim bu konularda inş hayırlara vesile olur deniyorum herkes beğenmiş :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1379690778,1379690527][/DOUBLEPOST]yanlz bir şey soracağım hazır çevrim içisin paketin içersinde pail pluginide olsa cok güzel olacakti şu an pail ariyorum pail pluginini burada paylaşma şansın varmı rica etsem bulamadım