Toplama PC Öneri

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Gümrükte tanıdığın olursa hiçbirşey gitmiyor. :) Yada gelen paketi tabak çanak diye tanıtırsan. O yüzden dışardan tanıdık biri lazım. Yakın akraban yada dostun eşin varsa sana ordan satın alıp paket içinde yollarsa ucuza getirebilirsin. Ülkemizde herşeyden vergi alındığından dolayı 100 ₺ şeyleri 500 600 ₺ alıyoruz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
recep baltaşa danış ben öle topladım
Technopat'ın anlatımları güzel de topladıkları sistemler pek iyi değil açıkçası. Adamlar 2500'e şöyle i3 6100 işlemcili, GTX950'li bi sistem topladılar, onlar videoyu atmadan birkaç gün önce aynı bütçeye i5 4460 işlemcili ve GTX960 ile sistem topladım.
Konu sahibine gelirsek;
Sana toplamaya çalışıyorum.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum direk vatana girip 5 dakka da sistem topladım yoksa biraz daha uğraşsam daha iyi sistem bulabilirim birde ayrıca bizim evde A8 işlemcili bilgisayar var maşAllah hiç ısınmıyor işlemci :D

İşlemci ile zaten tek anakartın uyumluluğu genelde zor olur ancak soket doğru olduğundan uyumlu olacağını düşünüyorum.(Bir aralar ''Çırak''tık şimdi ''Çırak Bey'' olduk :D )
Terfi oldun da ondan.

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemci :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekran Kartı :

Ram :

Anakart :

Sabit Disk :

Bunlar toplam 1783 TL 24 kuruş ediyor.
Olmadı @TheRedstoneEngineer (Olmazsa , verdiğim sistemi beğenmezsen @TheRedstoneEngineer 'i çağır. )
O (benim verdiğim değil) sistemle cs:go'da 90+ fps alırsın diye düşünüyorum.
Parayı çöpe atarak daha iyi bir sisteme sahip olabilirsiniz. Apu işlemcinin yanına koyulan gt 730 bunun göstergesidir. Hangi akla hizmet 1500 liralık bir sisteme 4800GB SSD ekliyorsunuz ? Üstelik hiçbir forumda önerilmeyen performansı düşük bir seri SSD!

Technopat'ın anlatımları güzel de topladıkları sistemler pek iyi değil açıkçası. Adamlar 2500'e şöyle i3 6100 işlemcili, GTX950'li bi sistem topladılar, onlar videoyu atmadan birkaç gün önce aynı bütçeye i5 4460 işlemcili ve GTX960 ile sistem topladım.
Konu sahibine gelirsek;
Sana toplamaya çalışıyorum.
Onların sistemiyle senin sistemini yan yana koyup yorum olarak atar mısınız ? Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum açıkcası. Onların ve sizin bileşen listenizi bekliyorum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parayı çöpe atarak daha iyi bir sisteme sahip olabilirsiniz. Apu işlemcinin yanına koyulan gt 730 bunun göstergesidir. Hangi akla hizmet 1500 liralık bir sisteme 4800GB SSD ekliyorsunuz ? Üstelik hiçbir forumda önerilmeyen performansı düşük bir seri SSD!

Onların sistemiyle senin sistemini yan yana koyup yorum olarak atar mısınız ? Böyle bir şey olduğuna inanmıyorum açıkcası. Onların ve sizin bileşen listenizi bekliyorum.
Intel Core i5 4460 3.2GHz
Asus GTX960 ROG STRIX 2GB
Kingston 8GB (2x4GB ) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz
ASUS H81 GAMER

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Dark N10 MidT Kasa
Aerocool KCAS 750W 80+ PSU

Bu benim sistemim, monitörümle birlikte yaklaşık 3000TL, Monitörsüz ise 2500 civarı oluyor.
Technopat'ın sistemi ise:

Bu adreste var. Açıkçası yeni nesil uğruna performansı kısmak saçma oluyor, ben aldığımda ilk 5-6 yıl upgrade etmem zaten.

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheRedstoneEngineer Technopat sistemindeki SSD'yi çıkarıp bütçeyi 100-150 lira daha zorlayarak i5 6400 alınabilir. Ekran kartınıda 30 lira farkla MSI GTX 960 yapabilirsin o sistemde. Demek oluyorki 150 lira için 14 NM üretim teknolojisiyle üretilmiş işlemciyi DDR4 ramleri, yani kısacası yep yeni bir mimariyi bırakıp 4. nesil işlemciyi tercih ettiniz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TheRedstoneEngineer Technopat sistemindeki SSD'yi çıkarıp bütçeyi 100-150 lira daha zorlayarak i5 6400 alınabilir. Ekran kartınıda 30 lira farkla MSI GTX 960 yapabilirsin o sistemde. Demek oluyorki 150 lira için 14 NM üretim teknolojisiyle üretilmiş işlemciyi DDR4 ramleri, yani kısacası yep yeni bir mimariyi bırakıp 4. nesil işlemciyi tercih ettiniz.
Evet, ancak bunun yanında performansı seçtim.

wolfenstrike

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, ancak bunun yanında performansı seçtim.
Ne performansından bahsediyorsun anlayamadım. i5 6400 daha performanslı bir işlemcidir, yeni nesil olmasıda cabası. Asus ve MSI soğutmaları arasında neredeyse fark yok. Sonuç olarak hem az performanslı olan hemde eski nesil olan işlemciyi seçmiş oldun. 150 liraya değer miydi ?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne performansından bahsediyorsun anlayamadım. i5 6400 daha performanslı bir işlemcidir, yeni nesil olmasıda cabası. Asus ve MSI soğutmaları arasında neredeyse fark yok. Sonuç olarak hem az performanslı olan hemde eski nesil olan işlemciyi seçmiş oldun. 150 liraya değer miydi ?
Ekran kartım daha iyi. Ayrıca RAM'ler de pahalılaşacak, 100 daha pahalılaşıyor.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Intel Core i5 4460 3.2GHz
Asus GTX960 ROG STRIX 2GB
Kingston 8GB (2x4GB ) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz
ASUS H81 GAMER

Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Dark N10 MidT Kasa
Aerocool KCAS 750W 80+ PSU

Bu benim sistemim, monitörümle birlikte yaklaşık 3000TL, Monitörsüz ise 2500 civarı oluyor.
Technopat'ın sistemi ise:

Bu adreste var. Açıkçası yeni nesil uğruna performansı kısmak saçma oluyor, ben aldığımda ilk 5-6 yıl upgrade etmem zaten.
O anlattığınız konuda geleceğe yönelik almışlar. Yani o pcye ilerde ekran kartı takviyesi yapılabilir.