Torrent demiş, yasadışı bir şey indireceğim dememiş. Torrent, eğer indirdiğin şey zararlı bir şey değilse sistemine ya da sana zarar vermez.vermez ama bişeye orjinal kullanmak daha iyi
yasadışı derken oyun falan mı?Torrent demiş, yasadışı bir şey indireceğim dememiş. Torrent, eğer indirdiğin şey zararlı bir şey değilse sistemine ya da sana zarar vermez.
Nasıl kapsamıyo dalga mı geçiyon?Torrent sadece yasal olmayan (oyun,crack,warez,film ve telif hakkı olan her şey) içerikleri kapsamadığı için güvenilir ve yasaldır.
Torrent üzerinden yasal şeylerde indirilebiliyor. Örneğin bazı oyun firmaları indirme linklerinin altına torrentide ekleyip isteyenlerin torrent üzerinden indirebilmelerini sağlıyor. Donanımına zarar verme gibi bir ihtimali yok. Tabi ben sadece indirme üzerinden söylüyorum yoksa indirdiğin yazılımı çalıştırdığın zaman ne olacağını bilemeyiz. Neyi indirdiğine ve nerden indirdiğine dikkat edersen zarar görmezsin.Nasıl kapsamıyo dalga mı geçiyon?
Ve donanıma zarar verebilir mi?
Bildiğim ve güvendiğim bir torrent sitesivar.SaolTorrent üzerinden yasal şeylerde indirilebiliyor. Örneğin bazı oyun firmaları indirme linklerinin altına torrentide ekleyip isteyenlerin torrent üzerinden indirebilmelerini sağlıyor. Donanımına zarar verme gibi bir ihtimali yok. Tabi ben sadece indirme üzerinden söylüyorum yoksa indirdiğin yazılımı çalıştırdığın zaman ne olacağını bilemeyiz. Neyi indirdiğine ve nerden indirdiğine dikkat edersen zarar görmezsin.
Benim önerim utorrentBildiğim ve güvendiğim bir torrent sitesivar.Saol
Peki torrent uygulamasının vereceği zarar var mı ?benimki Bittorrent
Ben öneri istemiyorum bittorent güvenlimi diyorumBenim önerim utorrent
Her torrent emek hırsızlığı değildir. Bu algıdan kurtulsanız diyorum artık...Torrent bana göre bir kişinin emeğini hiçe saymak gibi ama soruna cevap olarak programda virüs yoksa donanım ve yazılıma zarar vermez.
Her torrent emek hırsızlığı değildir. Bu algıdan kurtulsanız diyorum artık...
Sen genel konuştuğun için o şekilde söyledim. Elbette uygun olmayan torrentlerde mevcut.tabii ki hepsi değil GTA V falan indirsen emek hırsızlığı değilmi ?