Torrent

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Torrent sadece yasal olmayan (oyun,crack,warez,film ve telif hakkı olan her şey) içerikleri kapsamadığı için güvenilir ve yasaldır.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nasıl kapsamıyo dalga mı geçiyon?
Ve donanıma zarar verebilir mi?
Torrent üzerinden yasal şeylerde indirilebiliyor. Örneğin bazı oyun firmaları indirme linklerinin altına torrentide ekleyip isteyenlerin torrent üzerinden indirebilmelerini sağlıyor. Donanımına zarar verme gibi bir ihtimali yok. Tabi ben sadece indirme üzerinden söylüyorum yoksa indirdiğin yazılımı çalıştırdığın zaman ne olacağını bilemeyiz. Neyi indirdiğine ve nerden indirdiğine dikkat edersen zarar görmezsin.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Torrent üzerinden yasal şeylerde indirilebiliyor. Örneğin bazı oyun firmaları indirme linklerinin altına torrentide ekleyip isteyenlerin torrent üzerinden indirebilmelerini sağlıyor. Donanımına zarar verme gibi bir ihtimali yok. Tabi ben sadece indirme üzerinden söylüyorum yoksa indirdiğin yazılımı çalıştırdığın zaman ne olacağını bilemeyiz. Neyi indirdiğine ve nerden indirdiğine dikkat edersen zarar görmezsin.
Bildiğim ve güvendiğim bir torrent sitesivar.Saol

Peki torrent uygulamasının vereceği zarar var mı ?benimki Bittorrent

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
qBittorrent veya Deluge öneririm. uTorrent'te son zamanlarda bitcoin kazma şeyleri var diyorlar. Bittorrent'i bilmem ama açık kaynaklı olmadığı için arkada ne yapıyor bilemessin.

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Torrent bana göre bir kişinin emeğini hiçe saymak gibi ama soruna cevap olarak programda virüs yoksa donanım ve yazılıma zarar vermez.