Altın *TOWNY* PLAY.KASABAMC.COM | Gerçek Dünya Haritası | Zindanlar | Gerçek Görünümlü Doku Paketi | Savaş alanları | Ödüllü Towny Sunucusu

xCraweL

+ MC.CRAXYNW.COM +
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı iyi hoş fakat boyutu yüksek olduğundan dolayı bazı kişilerde geç yükleniyor fakat hoş sunucu tebrikler.

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
XLastpunch kankamla oynardık survivali, ama pvp atmak için. Ne günlerdi bee. :cool:

DarkTiroit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Orman ve Vadi isimleri sanırım Provanastan alıntı. Orman map'i boylu boyuna alıntı zaten. MC'yi bıraktığım için pek zaman ayırmam ama oynanabilir bir sunucu olmuş gibi .

RuhunGenciVEVO

Don't panic, ORGANISE!
En iyi cevaplar
0
Orman ve Vadi isimleri sanırım Provanastan alıntı. Orman map'i boylu boyuna alıntı zaten. MC'yi bıraktığım için pek zaman ayırmam ama oynanabilir bir sunucu olmuş gibi .
Provanas sunucusuna toplam girme sayım en fazla 2 - 3 falandır isimleri kendi kafamdan uydurmuştum
Ayrıca haritalarım alıntı değil parasını vererek satın aldım

İyi forumlar

AliYazlik

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ya Şifremi Unuttum yardımcı olabilirmisiniz bugün giriş yaptım oyunada siteyede giremiyorum kullanıcı adım AliYazlik

RuhunGenciVEVO

Don't panic, ORGANISE!
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz “Altın Sunucu” yetkisi kazanmaya hak kazanmıştır.

Bizi bu ödüle layık gören tüm forum ekibine en içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz, her geçen gün kendimizi daha da geliştireceğiz.

MrTugberk2

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden açıkcası çöptü şimdi iyileştirilmiş bir sw görüyoruz ruhungenci ve ekibinden çok güzel olmuş daha iyilerini bekliyoruz

Jess_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@Jess_ Konu başlığını ilk kim yaptı bilmiyorum fakat eklentiler çalıntıdan ziyade aynı geliştiriciye ait gibi duruyor. Yani kişiye özel yapılmamış public bir eklentiyi kullanmak ne zamandan beri çalmak oldu.
Minik bir önek shogui+'ı x sunucu kullanıyor diye ben sunucuma shopgui+ ekleyince çalmış mı oluyorum.
@RuhunGenciVEVO zaten bir açıklama yapacaktır.
- Tarafsız bir görüş

Sunucuya girip oynamadan yorum yapma derim.