TeşekkürlerKonu tasarımı iyi hoş fakat boyutu yüksek olduğundan dolayı bazı kişilerde geç yükleniyor fakat hoş sunucu tebrikler.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Sunucunun hard kısmını tam göremedim, 1000'li blaze spawneri yapmak zor diye mi hard?
Provanas sunucusuna toplam girme sayım en fazla 2 - 3 falandır isimleri kendi kafamdan uydurmuştumOrman ve Vadi isimleri sanırım Provanastan alıntı. Orman map'i boylu boyuna alıntı zaten. MC'yi bıraktığım için pek zaman ayırmam ama oynanabilir bir sunucu olmuş gibi .
enderyılmaz#5554 discord adresimden bana ulaşırsanız yardımcı olurumYa Şifremi Unuttum yardımcı olabilirmisiniz bugün giriş yaptım oyunada siteyede giremiyorum kullanıcı adım AliYazlik
@Jess_ Konu başlığını ilk kim yaptı bilmiyorum fakat eklentiler çalıntıdan ziyade aynı geliştiriciye ait gibi duruyor. Yani kişiye özel yapılmamış public bir eklentiyi kullanmak ne zamandan beri çalmak oldu.
Minik bir önek shogui+'ı x sunucu kullanıyor diye ben sunucuma shopgui+ ekleyince çalmış mı oluyorum.
@RuhunGenciVEVO zaten bir açıklama yapacaktır.
- Tarafsız bir görüş
yaptığım yorumu yapabilmek için, sunucuda oynamam gerekmiyor. Yaptığım yorum bir genelleme algılayamadıysan senin için üzgünüm kankaSunucuya girip oynamadan yorum yapma derim.