Yardım Tps Sorunu

HestiaNetworkNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.8
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

arkadaşlar sunucumu açtım +25 falan olduk fakat tps çok düşük 6 7 6 diye geziyor yardımcı olursanız sevinirim

AxilTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba, sunucu ram ve işlemcisini söyler misiniz ? Birde leak plugin var galiba ?

HestiaNetworkNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Paketi Bir Arkadaştan Satın Aldım. Benim Sunucuma Özel Editledi leak Plugin Kullanıyor Mu Bilmiyorum.

AnadoluHost

Anadoluhost.com.tr
En iyi cevaplar
7
Leader headsi bir süre kapalı tutup dener misin?
Pluginin leak ve güncel değil diye düşünüyorum. Güncel sürümünü bulman iyi olur. Yada plugini direk sil .

AnadoluHost

Anadoluhost.com.tr
En iyi cevaplar
7
Tekrar düzgün bir timings reportu atın kontrol edelim. Sunucu lokasyonu-işletim sistemi-java sürümü nedir? optimizasyon ayarlarınız tammı?

NavronGame

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sanırım sunucunuz optimizeli değil internetten optimizasyon yapma videoları izleyerek optimizasyonları yapın veya hiç uğraşmada ücret ödeyerek yaptırabilirsiniz.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Bu timings olayından pek anlamam ama 2. attığınız timings raporundan yola çıkarak, sunucunuzdaki TokenEnchant kaldırın ardından ProtocolLib pluginini dosyaları ile birlikte silip sıfırdan indirip yüklemeyi deneyiniz. Bunların dışında Haritalar adlı map çok fazla dolu gibi geldi sanki, tüm sunucuyu yedekleyip bu mapı kaldırıp deneyebilirsiniz.