Bu bölümde yetkim yok.Bune ya midem bulandı . Uff.
Valla benim yetkim olsa hallederdimde Minecraft Sunucuları ve Diger Forumlar yetkilisiyim suan[DOUBLEPOST=1395510472,1395510422][/DOUBLEPOST]Yapıt güzel bu arada.Tebrik ederim bu işten gerçekten anlıyorsunuz. Aslında bu Minecraft mimarlar tarafından kullanılmalı. Maketlerini bu oyunda yapabilirler. İlerde mimar olursan sasırmam![]()
TeşekkürlerValla benim yetkim olsa hallederdimde Minecraft Sunucuları ve Diger Forumlar yetkilisiyim suan[DOUBLEPOST=1395510472,1395510422][/DOUBLEPOST]Yapıt güzel bu arada.Tebrik ederim bu işten gerçekten anlıyorsunuz. Aslında bu Minecraft mimarlar tarafından kullanılmalı. Maketlerini bu oyunda yapabilirler. İlerde mimar olursan sasırmam![]()
SağolCool muş ^^
Aynen öyle olduYapı müthiş zaten daha ne yorum yapılabilir ki
Konunun gereksiz ve 'halledilmesi' gereken insanlar tarafından kirletilmesi ise çok üzücü.
eh bende sizin gibi çok yetenekli bir builder-redstoner olma çabasındayım ^^Teşekkürler
Sağol
Aynen öyle oldu![]()
Bitmedigi için tabiiEhm, Beni dışladılar abey Bonsai ağacımı cekmemişler![]()
Çalışmanız çok güzel olmuş gerçektenNe iğrenç insanlar var ya.
Çalışmanız çok güzel olmuş gerçektenNasıl uğraşıyorsunuz bu kadar anlamıyorum bence yetenek uğraşabilmek
Başarılarınızın devamını dilerim
![]()
SağolunÇalışmanız çok güzel olmuş gerçektenNasıl uğraşıyorsunuz bu kadar anlamıyorum bence yetenek uğraşabilmek
Başarılarınızın devamını dilerim
![]()