Traxia Villager City | LifeTaker + Cazza144

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çalışma güzel fakat sizi brush smooth komutunu kullanmaya davet edeceğim :(

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıt Harika Bir İsteğim Var Shaders İsmi ? Başarılarınızın Nicelerine Tanık Olmak İstiyorum Birde :D (Kısaca Yapdıklarınızı Atında Bizimde Gözümüz Şenlensin).

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Gereksiz insanların böyle güzel konuları kirletip milleti saptırmaya calisiyor siz bunlara uymayın beyler :)

Bu arada Evlerin arkasındaki Dere muhtesem gözükmüs ve evler cok birliesik 1 degilde 2 block daha iyi olurmus evden eve gecme falan harika olurdu aslinda :D

Nafality

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu ilk gördüğümde villagerler'in yaşadığı bir modern şehir sanmıştım . Görünce şok oldum . Harika ve çok yaratıcı olmuş . Şelaleyi çok iyi kullanmışsınız .

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle Gereksiz insanların böyle güzel konuları kirletip milleti saptırmaya calisiyor siz bunlara uymayın beyler :)

Bu arada Evlerin arkasındaki Dere muhtesem gözükmüs ve evler cok birliesik 1 degilde 2 block daha iyi olurmus evden eve gecme falan harika olurdu aslinda :D

Dere mi
Dere mi dedin sen o kadar şelaleye dere mi dedin sen he :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi

Dere .s :)

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlginç B)

FCmhrTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kelimeler yetmez....Harika Olmuş Çalışmalarının devamını hepimiz bekliyoruzzz