Iskefiyeli
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Çalışmalarınızı bizden esirgemeyin. Örnek alıyoruz sonuçtaTeşekkürler.Biraz can sıkıntısına geldi aslında ben aslında foruma koymayacaktım ama @LifeTaker istedigi için kabul ettim.
Çalışmalarınızı bizden esirgemeyin. Örnek alıyoruz sonuçtaTeşekkürler.Biraz can sıkıntısına geldi aslında ben aslında foruma koymayacaktım ama @LifeTaker istedigi için kabul ettim.
çalışma güzel fakat sizi brush smooth komutunu kullanmaya davet edeceğim![]()
Rudo PlaysYapıt Harika Bir İsteğim Var Shaders İsmi ? Başarılarınızın Nicelerine Tanık Olmak İstiyorum Birde(Kısaca Yapdıklarınızı Atında Bizimde Gözümüz Şenlensin).
Böyle Gereksiz insanların böyle güzel konuları kirletip milleti saptırmaya calisiyor siz bunlara uymayın beyler
Bu arada Evlerin arkasındaki Dere muhtesem gözükmüs ve evler cok birliesik 1 degilde 2 block daha iyi olurmus evden eve gecme falan harika olurdu aslinda![]()
O kadar büyük oldugunu simdi farkettimDere mi
Dere mi dedin sen o kadar şelaleye dere mi dedin sen he![]()
Dere .sBöyle Gereksiz insanların böyle güzel konuları kirletip milleti saptırmaya calisiyor siz bunlara uymayın beyler
Bu arada Evlerin arkasındaki Dere muhtesem gözükmüs ve evler cok birliesik 1 degilde 2 block daha iyi olurmus evden eve gecme falan harika olurdu aslinda![]()
Kelimeler yetmez....Harika Olmuş Çalışmalarının devamını hepimiz bekliyoruzzz
Teşekkürlerİlginç B)