Trenty V1.5 Faction Plugin Paketi|Açıksız|AntiDDoS|NoHack|Full Türkçe

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim veya video ekleyebilirdin zorlamıyorum zorlayamamda ama kalitesiz bir paket olduğunu gösterir sadece.

[DOUBLEPOST=1438419189,1438418768][/DOUBLEPOST]Ekleme ; Paketini birazcık inceledim minecraftım açılmadığı için tüm dosyalara ve eklentilerin config.yml'lerine baktım hepsi sağlam lakin "AntiBotUltra" ve "AutoSaveWorld"
AutoSaveWorld yarı türkçe olarak kalmış düzeltirseniz sevinirim ve AntiBotUltra'da hiç türkçeleştirilmemiş düzeltirseniz sevinirim iyi günler,forumlar.

@optin
Haklı.
İğrenç bir paket yaptın diyelim ki,
Eğer konuna çok özen gösterirsen,
Paketin Çok daha kaliteli gözükür.
Paketin kendisinden çok tanıtımı önemlidir.
İyi forumlar.

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@flintandsteel çok içten konuştun kardeş :(
Bu pakete fazla özen göstermedim sadece yani paketi paylaşsam bile herkes autosaveworld gibi şeyleri almıcak 1 gün için warning mesajı olsuın tüm özellikleri için uraştığım rütbe ve faction komutlarını alıcak.Sunucusunda kullanıcak peki o autosaveworld gibi antibotultra gibi onlara da özen gösterdim onlar kullanmıcak.Sadece 2 plugin için bu paketi yapıyorsam hiç yapmıyım yada hiç paylaşmasan daha mantıklı.Yada tafra yapmıyom m* tamam veriyorum.İsteyen istediğini kullansın.

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmmm. Açık yok demek :( Vah zavallım bukkit:me yi kapamamış :( bukkit:? bukkit:help :( Açıklar uçuyor brooo :(

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Konuyu Hortlatmış Gibi Olcam ama sonuçta konu benim :D Neyse plugin paketi 2 hafta sonra yayınlıcam çalışmaları durdurdum.Sebep: Fazla istek gelmediği için ve herkesin rütbeyi ve groupmanageri alıp diğer emek verdiklerimi kullanmayacağını biliyorum o yüzden v1.8 için çalışmalara dur demek zorundayım.Paket şu an rütbe ve ölüm mesajları-skript desteği ve tüm komutlar türkçe yani faction yerine /klan yazıcaz.Sizin sadece türkçe komutu ve rütbeyi alacağınızı tahmin ediyorum.Ve Diğer emeklerimin kullanılmıcağını biliyorum.Bu yüzden 2 hafta sonra yayınlarım yada daha sonra.Saten V2.0 1.8 üzerine çıkıcak haberiniz olsun.Ayrıca forumdan bir süreliğine uzaklaşıcam fazla girmicem eskisi kadar bu yüzden v1.8 ve rütbeyi 2 hafta sonra vericem.Eğer çok istek gelseydi şimdi verirdim neyse çok uzun oldu hadi eyvallah ...
hiçbir şey demiyorum sadece Allah razı olsun , paket yarın çıkıyor dediğinden beri ister inan ister inanma gece gündüz paketinin çıkmasını bekledim ve sonuç bu. Sağ ol be! :(

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@flintandsteel Güldürdün senle tanışalım tam benliksin :D.Ayrıca arkadaşlar ben plugin paketini sizden saklamıyorum sadece plugin paketini sadece rütbe için kullanılacak.Kimse diğer pluginlerimi öneme almıcak o yüzden paylaşmayı fazla istemiyorum.Sanki @AhmetMelihTR , @>>TheLegend<< gibi bir plugin paketi yazabileceğiz.Yani Versem bile emeğim boşa gidicek.Emeğim boşa gitmese seve seve paylaşırım . @erikvanduyn1 olsun başka biri olsun kimse plugin paketimi kullanıcakmı ki ? biriniz kanıtlayın yani.Eğer biri emeğimin boşuna gitmeyeceğini söyler kullanılabileceğini söylerse ve inandırırsa ahanda link not defterinde paylaşırım.Biliyorum çok naz yaptım abarttım ama emeğimin boşuna gitmesini istemiyorum.

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@flintandsteel Güldürdün senle tanışalım tam benliksin :D.Ayrıca arkadaşlar ben plugin paketini sizden saklamıyorum sadece plugin paketini sadece rütbe için kullanılacak.Kimse diğer pluginlerimi öneme almıcak o yüzden paylaşmayı fazla istemiyorum.Sanki @AhmetMelihTR , @>>TheLegend<< gibi bir plugin paketi yazabileceğiz.Yani Versem bile emeğim boşa gidicek.Emeğim boşa gitmese seve seve paylaşırım . @erikvanduyn1 olsun başka biri olsun kimse plugin paketimi kullanıcakmı ki ? biriniz kanıtlayın yani.Eğer biri emeğimin boşuna gitmeyeceğini söyler kullanılabileceğini söylerse ve inandırırsa ahanda link not defterinde paylaşırım.Biliyorum çok naz yaptım abarttım ama emeğimin boşuna gitmesini istemiyorum.
Daha once san andreas gibi oyunlara profesyonel mod kodlama yaptim. Kesinlikle 5 tlden fazla cikarim olmadi, fakat suanda cogu serverlerde modlarim kullaniliyor, ismim adina serverlerde fake hesaplar aciliyor...
Mutlu oluyorum, gururlaniyorum en azindan bi cikarim olmadigi halde.
Eger bir cikar icin yapiyorsan birak bu isi bence.

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@flintandsteel çıkar için yapmıyorum ama kullanılmıcakki yani emeğim boşa gidicek.Herkes rütbeyi bekliyo biri de gelip ben tüm pluginleri swme yüklücem gibi mesajlar demiyor.