Trol Plugini ! Türk Yapımı!

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Upload edilmiştir.
Yeni komut eklemek için desteğinizi bekliyorum.(Komut eklemeyi bilmiyorum :) )[DOUBLEPOST=1417634714,1417634640][/DOUBLEPOST]
@IbrahimKoc u destekliyorum. En azından deniyor ve öğrenmeye çalışıyor. Sanki @Schaffer79 gibi direkt java coderi olacaktı. Sadece bunu paylaşması yanlış.
Paylaşmam aslında fikir almak için komut eklemeyi malesef ki bilmiyorum bu pluginden hazırda 5 tane var farklı efektler felan var ama, yeni komut yazmayı bilmiyorum ^^

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ben perm istemiyordum ama sen bu iyiliğinden ötürü cok teşekkür ederim hakkınıda helal et

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ki şunuda söyliyim hiçbir şey anlamadım :)[DOUBLEPOST=1417636868,1417636739][/DOUBLEPOST]
Çok gereksiz olmuş.
Biraz yaratıcı olmalısın.
Ya okumuyorsunuz ya da bir şey yapanı taşlama gibi bi huyunuz var. oraya yazmışım ki fikir alıyorum yeni şeyler ekleyeceğim.
Lütfen okumadan yorum atmayn.

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anlatayım Detaylıca Sana
PHP:
public boolean onCommand(CommandSender gonderen, Command komut, String label, String[] args) {
    if (komut.getName().equalsIgnoreCase("trol")) { (1 komutun oldugu yer)
        gonderen.sendMessage ("§cGidecek Mesaj!!"); return true;
      }
      if (args.length != 1) {
        gonderen.sendMessage("§bGidecek §fMesaj"); return true;
      }
      if ((args.length == 1) && (args[0].equalsIgnoreCase("trol2"))) { (burasıda 2 komut oldugu yer)
perm kısmını sildim :)
İşte şimdi oldu! :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Haklısın Tabikide Aslında Ezberlememiz Lazım Fakat Yaza Yaza Ezberleniyor Ama Tek Ezberledigim Eclipsede public boolean onCommand(CommandSender sender, Command cmd, Strigns label, String[] args) Budur bu Alışkanlıgımıda Bırakacagım :)
Ben daha ezberlemeyi beceremiyorum onu napacağız (Strings label ve String args dışındakileri anladım ya neyse :D)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Forumu derinlemesine araştırsan 50'den aşkın java veya eklenti kodlama rehberi bulabilirsin. O rehberler boş yere konu sayısı artsın diye hazırlanmadı değil mi? Meraklı ol, sürekli sorgula, araştır.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yaw ibo bu değil de bana çarpılma plugini yapar mısın mesela adam domuz yediğinde çarpılsın (ölmeden ızdırap çeksin)

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumu derinlemesine araştırsan 50'den aşkın java veya eklenti kodlama rehberi bulabilirsin. O rehberler boş yere konu sayısı artsın diye hazırlanmadı değil mi? Meraklı ol, sürekli sorgula, araştır.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlgin için teşekkürler fakat, araştırmak istemek vs. onlar bana kalmış şeyler sadece fikir arıyorum fikir vermeyecekseniz kendi görüşünüz saygı duyarım fakat yol göstermeniz benim için önemsiz.Ayrıca benim için önemsiz olan konuları kim neden konu sayısı artsın diyemi vs. beni bağlamaz açan kişinin sorumluluğudur ben sadece fikir arıyorum.Laf olsun diye yorum yazmayın eğer ki fikriniz yoksa burada yazağın şeyler sadece hoş olmayacak olaylara vesile olur oda benim sevmediğim şey onun için birdahakine yorum atacaksan konunun mantığına ve amacına uygun yazarsan iyi olur en azından benim konuma :)[DOUBLEPOST=1417705917,1417705844][/DOUBLEPOST]
Yaw ibo bu değil de bana çarpılma plugini yapar mısın mesela adam domuz yediğinde çarpılsın (ölmeden ızdırap çeksin)
Çarpma derken pek anlayamadım acıkcası ama yemekle ilgili yapamam sadece yapabileceğim, kod ile :) üzgünüm.[DOUBLEPOST=1417705947][/DOUBLEPOST]
İşte onu diyorum gün gelirde o değişkenleri değiştirmen gerekirse ?
Sanırım Türkçe kaynak az olduğundan oluyor bunlar.

Mesela ben plugin yazmaya kafa yormaya başlasam "onCommand" eventini yabancı kaynaklarda en küçük detayına kadar araştırmaya başlamıştım.
Sanırım sadece sataşmak için yorum yazıyorsunuz lütfen konumu daha fazla kirletmeyin ve insanlara sataşmayın.