Trol Plugini ! Türk Yapımı!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İlgin için teşekkürler fakat, araştırmak istemek vs. onlar bana kalmış şeyler sadece fikir arıyorum fikir vermeyecekseniz kendi görüşünüz saygı duyarım fakat yol göstermeniz benim için önemsiz.Ayrıca benim için önemsiz olan konuları kim neden konu sayısı artsın diyemi vs. beni bağlamaz açan kişinin sorumluluğudur ben sadece fikir arıyorum.[DOUBLEPOST=1417705917,1417705844][/DOUBLEPOST]
Çarpma derken pek anlayamadım acıkcası ama yemekle ilgili yapamam sadece yapabileceğim, kod ile :) üzgünüm.[DOUBLEPOST=1417705947][/DOUBLEPOST]
Sanırım sadece sataşmak için yorum yazıyorsunuz lütfen konumu daha fazla kirletmeyin ve insanlara sataşmayın.
Şöyle adam domuz eti yediğinde /smite komutunu çalıştıracak...

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece sataşmak mı ?
Neyse dediğin öyle olsun,zorla insan düşüncesi değiştirilmez.
Burada "Türkiye'deki Craftbukkit Plugin Yazarlarını" tartışmaktan senin eklentin hakkında tam bir yorum yapamadım.
Şöyle anlatıyım,"GEREKSİZ"(eklentiden bahsediyorum)

Yani ilk yapıtım diye insanlar bana hoşgörü gösterir zannediyorsunuz ve ilk yapıtlarınız her zaman rezalet oluyor.

Biraz uğraşıp araştırsanız ve ilk yapıtınızı kaliteli bir şey ile yapsanız Türkiye'deki faciton anlayışını öldürmüştünüz.

Ne yaparsın istisnalar dışında Türkiye'deki java coderlerinin de faction oyuncularından farkı yok.
Şimdi hoşgörüyle ne alakası var insan olan zaten kimseyle didişmez beğenir beğenmez ben soruyormuyum beğendin diye sadece yazmışım ki İlk pluginim fikir arıyorum yani bunun neresi seni rahatsız etdi veya neye bozuldunda insanları karşılaştırıp laf yapıyorsun anlam veremiyorum pl benim pluginim tek komutu olabilir fakat biz bunları yapıp kendi serverlerimizde kullanıyoruz ve eğleniyor trolluk yapıyoruz. Batıyorsa yazmayacaksın bakmayacaksın bu kadar basit allah allah.

IbrahimKoc

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tamam da ilk pluginin bu olmak zorunda mı ?
Böyle bir komuta gerek var mı ?
Fikir sahibi olmadan neden iş yapıyorsun ?
İki tutorial izleyen ve biraz programlama bilen herkes yapar bunu.
Farkını göster biraz.
Haklısın mesela bu yorumun için sana teşekkür ederim zorunda değil ama ben ve arkadaşlarım böyle komutlarla eğleniyoruz belki bekleyen arkadaşlar olabilir geliştirip paylaşmak istedim zararı yok ama ultra gereksiz belkide ama eğlenceli yani zararı yok faydasıda yok ama :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
2 komutu mu yapmak istiyorsun tek bir class içinde ?
onCommand eventi altına if(label.equalsIgnorecase("")) gibi bir şeydi aynısından bir tane daha ekle ^_^

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
İlgin için teşekkürler fakat, araştırmak istemek vs. onlar bana kalmış şeyler sadece fikir arıyorum fikir vermeyecekseniz kendi görüşünüz saygı duyarım fakat yol göstermeniz benim için önemsiz.Ayrıca benim için önemsiz olan konuları kim neden konu sayısı artsın diyemi vs. beni bağlamaz açan kişinin sorumluluğudur ben sadece fikir arıyorum.Laf olsun diye yorum yazmayın eğer ki fikriniz yoksa burada yazağın şeyler sadece hoş olmayacak olaylara vesile olur oda benim sevmediğim şey onun için birdahakine yorum atacaksan konunun mantığına ve amacına uygun yazarsan iyi olur en azından benim konuma :)[DOUBLEPOST=1417705917,1417705844][/DOUBLEPOST]
Çarpma derken pek anlayamadım acıkcası ama yemekle ilgili yapamam sadece yapabileceğim, kod ile :) üzgünüm.[DOUBLEPOST=1417705947][/DOUBLEPOST]
Sanırım sadece sataşmak için yorum yazıyorsunuz lütfen konumu daha fazla kirletmeyin ve insanlara sataşmayın.
Fikir mi istiyorsun? O mesajda bu tür eklenti için yetersiz olduğunu, bu tür projeye başlamadan kendini geliştirmen gerektiğini söyledim sana. Troll diyince hiç kimsenin aklına milleti durduk yere öldürmek gelmez kahkaha atabileceğin mükemmel şakalar gelir. Bunu yapmakta her baba yiğidin harcı değil hele ki yeni başlayan için. Sana fikirin en büyüğünü verdim haberin yok. Bu eklentiyi geliştirmeden, önce bi' kendini geliştir.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw ibo bu değil de bana çarpılma plugini yapar mısın mesela adam domuz yediğinde çarpılsın (ölmeden ızdırap çeksin)
Böyle yapılabilir;
PHP:
    @EventHandler(priority = EventPriority.HIGHEST)
    public void oyuncuAclikSeviyesiDegistiginde(FoodLevelChangeEvent olay) {
        if (olay.getEntity() instanceof Player) {
            if ((((Player) olay.getEntity()).getItemInHand().getType().equals(Material.PORK)) || (((Player) olay.getEntity()).getItemInHand().getType().equals(Material.GRILLED_PORK))) {
                ((Player) olay.getEntity()).sendMessage("§eDomuz eti yemek haram simdi carpilacan!");
                ((Player) olay.getEntity()).getWorld().strikeLightning(((Player) olay.getEntity()).getEyeLocation());
                return;
            }
        }
    }

Son düzenleme: