TSC Rust Sunucu Çalışmaları İptal Edildi! - Yeni Çalışmamız: TSC RP

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu açılınca olabilirsin. Talebe göre A-101 de ekleyebiliriz. Bim bitti, içini boş bıraktık. Sunucuda çünkü kendiniz dekore edebiliyrsunuz.
Biri satın alıp işveren mi olacak ?[DOUBLEPOST=1422003862,1422003824][/DOUBLEPOST]
Sunucu açılınca olabilirsin. Talebe göre A-101 de ekleyebiliriz. Bim bitti, içini boş bıraktık. Sunucuda çünkü kendiniz dekore edebiliyrsunuz.
Telefon yapın bari telefon şirketi kurarım

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vaaay eger oleyse guzel olur

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Projeyi çalmak gibi bir şey düşünmessen,1 yıllık 6 GB bir sunucu verebilirim.Sınırsız slot.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yani,mcprohosting'de slotu ister 10 ister 100000000 yapabiliyorsun.
Benim kullandığımda da öyle, ben mesela Nitrado izin vermiyor ama fulljoin yetkisi ve fakemaxplayers ile hallediyordum.[DOUBLEPOST=1422005500,1422004999][/DOUBLEPOST]Bu arada sunucumuz Arizona'da. Ondan dolayı açıldığında küçük bir lag ile idare edeceğiz.[DOUBLEPOST=1422006443][/DOUBLEPOST]Sunucu yapımına 2 saat mola verilmiştir.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rust mekanikleri daha zor demişsiniz ama sanırım mekaniğin sözlük anlamını bilmiyorsunuz.Mekanik birşeyin çalışma prensibi anlamına gelir.Sizin söylediğiniz TSC RP sunucusu, Rust'u Minecrafta uydurmaktan daha zor.

Öhöm, onun dışında başarılı gözüküyor.Başarılar :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Rust mekanikleri daha zor demişsiniz ama sanırım mekaniğin sözlük anlamını bilmiyorsunuz.Mekanik birşeyin çalışma prensibi anlamına gelir.Sizin söylediğiniz TSC RP sunucusu, Rust'u Minecrafta uydurmaktan daha zor.

Öhöm, onun dışında başarılı gözüküyor.Başarılar :)
Yap bakalım airdrop Minecraft üzerinde. RP çok daha basit. Bence siz hiç Rust oynamadınız.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yap bakalım airdrop Minecraft üzerinde. RP çok daha basit. Bence siz hiç Rust oynamadınız.
Ben sistemsel olarak söylemiştim Rust'un daha basit olduğu, bir sürü silah plugini ve scripti var onu halledebilirim.(C4 gibi patlayıcıların bulunduğu pluginler var)
Texture pack işi zaten en kolayı, map da kolay sayılır ama zaman alır.Lootları hallettikten sonra ee ne kaldı?