aklıllıminecraft
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Silah sisteminin %60'ı tamamlandı! Tuvalete gittikten sonra bitireceğim. .s @zombiespaceman1
Fakiri etiketleme yoksa fakir olursun ._.
Silah sisteminin %60'ı tamamlandı! Tuvalete gittikten sonra bitireceğim. .s @zombiespaceman1
Sıs . Zengin seni .Fakiri etiketleme yoksa fakir olursun ._.
Silah sistemi %90
Silah satıcısına shipment olarak eklemek.[DOUBLEPOST=1422534322,1422458410][/DOUBLEPOST]Şifreli kapılardaki tüm hatalar düzeltildi!ne kaldıkiprojen başarılı tebrikler .build her şey değildir
![]()
370(ghast tear) tüfek mermisi
ak47
type95
carbine
p90
m4a1
-----------------------------------
2256 çifte mermisi
av tüfeği (hunting rifle)
olympia
2257 tabanca mermisi
python
desert eagle
roket mermisi 2258
bazuka (bazooka)
----------------------------------
pompalı mermisi 2259
gauss shotgun
diğer
polis silahları
desert eagle
p90
taser (şok silahı)
çevik kuvvet/lideri silahları
desert eagle
m4a1
taser (şok silahı)
AWP Yokmu :'/Silah satıcısına shipment olarak eklemek.[DOUBLEPOST=1422534322,1422458410][/DOUBLEPOST]Şifreli kapılardaki tüm hatalar düzeltildi!
Silah yapımları bitti.
şu an oyundaki silahlar ve mermiler:
Sizce bu kadar silah yeterli mi?Kod:370(ghast tear) tüfek mermisi ak47 type95 carbine p90 m4a1 ----------------------------------- 2256 çifte mermisi av tüfeği (hunting rifle) olympia ----------------------------------- 2257 tabanca mermisi python desert eagle ----------------------------------- roket mermisi 2258 bazuka (bazooka) ---------------------------------- pompalı mermisi 2259 gauss shotgun ---------------------------------- diğer ----------------------------------- polis silahları desert eagle p90 taser (şok silahı) çevik kuvvet/lideri silahları ---------------------------------- desert eagle m4a1 taser (şok silahı)
Bazuka, C4, lockpick, keypad cracker gibi aletleri blackmarket dealerlar satacak. @ByTheEfsane @Laloww_ @HighSchoolRPG @QuarisTR @TheDarkBlood[DOUBLEPOST=1422534543][/DOUBLEPOST]@zombiespaceman1 @MevsimLix[DOUBLEPOST=1422534654][/DOUBLEPOST]@TheRedstoneEngineer
Minecraft mekanikleri ile zor, deneyecegim.AWP Yokmu :'/
Merakla bekliyoruzSilah satıcısına shipment olarak eklemek.[DOUBLEPOST=1422534322,1422458410][/DOUBLEPOST]Şifreli kapılardaki tüm hatalar düzeltildi!
Silah yapımları bitti.
şu an oyundaki silahlar ve mermiler:
Sizce bu kadar silah yeterli mi?Kod:370(ghast tear) tüfek mermisi ak47 type95 carbine p90 m4a1 ----------------------------------- 2256 çifte mermisi av tüfeği (hunting rifle) olympia ----------------------------------- 2257 tabanca mermisi python desert eagle ----------------------------------- roket mermisi 2258 bazuka (bazooka) ---------------------------------- pompalı mermisi 2259 gauss shotgun ---------------------------------- diğer ----------------------------------- polis silahları desert eagle p90 taser (şok silahı) çevik kuvvet/lideri silahları ---------------------------------- desert eagle m4a1 taser (şok silahı)
Bazuka, C4, lockpick, keypad cracker gibi aletleri blackmarket dealerlar satacak. @ByTheEfsane @Laloww_ @HighSchoolRPG @QuarisTR @TheDarkBlood[DOUBLEPOST=1422534543][/DOUBLEPOST]@zombiespaceman1 @MevsimLix[DOUBLEPOST=1422534654][/DOUBLEPOST]@TheRedstoneEngineer
on rightclick:
if player is holding ocelot spawn egg named "&aSoda":
execute console command "/playsound random.drink %player%"
wait 11 ticks
execute console command "/playsound random.drink %player%"
add 2 to the player's food level
add 2 to the player's health
on heal: #Açlık barınn can doldurmasını engellemek
cancel event
Fikrin için çok teşekkür ederim, sunucu açıldıktan sonra birkaç tabanca, sniper tarzı silah, ve 1-2 pompalı eklemeyi düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1422652212][/DOUBLEPOST]Aşçı mesleği planlanıyor..İlk defa bir yerde etiketlendimOldukça güzele benziyor. Harika bir proje çıkacak bence. Silahlar yeterli.
Öyle tester diye bir şey yok, Skype'den çevrimiçi en uygun gördüğüm arkadaşımı "gel lao kobayım olacan" diyorum çağırıyorum .s Skype ekle sergun2622Bende Tester olabilirmiyim ? @Sergunkorowakurwa
Değişik birisin yaÖyle tester diye bir şey yok, Skype'den çevrimiçi en uygun gördüğüm arkadaşımı "gel lao kobayım olacan" diyorum çağırıyorum .s Skype ekle sergun2622
Bugün 2 kişi bana çok enteresan birisin dedi :'(Değişik birisin ya![]()