TT Arena

oommeerr89

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
1
Merhaba arkadaşlar.. Bir süredir yaptığım çalışmanın sonlarına yaklaşırken bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. Uzun süre önce bir şehir ve kafama göre stadyum da yapmıştım. Daha sonra gene bir şehir yapma niyetiyle açtığım ve bir kaç evin bulunduğu haritanın save dosyasını buldum. Daha ayrıntılı, kullanışlı ve daha büyük bir şekilde şehri yapmaya başladım. Kullanışlıdan kastım çeşitli mekanizmalarla da destekleyerek gerçekçiliği arttırmak. En basitinden yanıp sönen lambalarla market tabelaları veya apartmanlara asansörler yapmak..

Her neyse bir de stat yapmak istedim. Stadın köşe kısımları zaman alıp zorladığı için yaklaşık bir haftada yarısından fazlasını bitirdim diyebilirim. En boy oranları fazla tutmadığı için normalden biraz daha yüksek oldu sanırım. Bu nedenle de en üst tribün çıkışlarına giden yerleri yapamadım, diğer çıkışların da bir kısmı bitti. Çatıda çok az yerler kaldı, stadın ana giriş kısımları, alt tribün çıkışları ve bir üstte localara giden yollara hiç başlamadım. Bir de çatıyı destekleyen kolonlar var. Onlarında ana direklerini falan yaptım ama diğer kısımlar biraz küçük kaldığından ve fazla güzel gözükmediği için iptal ettim. Son olarak çevre düzenlemesi var. Tam olarak gerçek haliyle şehre uyumlu olmayacağı için kafama göre park yerleri falan yapmayı düşünüyorum. Dediğim gibi bir kaç ayrıntısı kalsa da görüntülerde fazla göze batmadığı için paylaşmak istedim...

Son halini alınca giriş, loca ve tribün yolları gibi iç mekan, çevre düzenlemesinden sonra da dışarıdan çeşitli fotoğraflar paylaşacağım inşallah.. Bu arada şehri de genişletmeyi düşünüyorum tabi ki. Düşündüğüm kadar geniş ve ayrıntılı bir hal alırsa onu da ayrıca paylaşmak istiyorum. Neyse üşenmeyip okuyan ve olumlu-olumsuz yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler. Fazla uzatmadan resimlere geçeyim... ^_^

EDİT: Stadyumun bitmesine artık çok az bir süre kala bir de video çektim. Öncesinde bu kısa videoyu da izleyebilirsiniz..

Ufak şehrimden ve stadın yapım aşamalarından bir kaç fotoğraf...

Son düzenleme:
K

Klood07

Ziyaretçi
Eğer sen yaptıysan gerçekten çok güzel olmuş. Ben niye böyle şeyler yapamıyorum :(

BraveHeart34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok iyi olmuş çok da güzel olmuş helal olsun eline sağlık eğer istersen mapı yükle media fire bizde bakarız...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynısının konusu forumda var.Çok önceden açılmıştı.Lütfen emek hırsızlığı yapmayı kesin.

oommeerr89

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
1
Neden herkes benim yapmadığımı düşünüyor ve bu kadar emin konuşabiliyor anlamadım. Video veya istediğiniz şekillerde görüntüler atabilirim. Fakat başlangıç aşamasında bir proje olduğundan save dosyasını atmamı istemeyin.. Gerçi bunu kanıtlama niyetiyle bir şey yapmayacağım. Ayrıca forumda bulunan konuyu gönderebilir misiniz? Çok merak ettim. O kadar uğraş yap bir hevesle foruma at sonra emek hırsızı damgası ye. Olacak işe bak. -_- Olmazsa konuyu kaldırın kendi çapımda devam edip saçma sapan laflar duymak zorunda kalmam en azından...

EDİT: Bu arada benim yapmadığımı düşünmenizin forumdaki aktif olmamamdan kaynaklandığını düşündüm ve belli derecede doğru olabilir. Uzun süre önce üyeliğimi almışım, daha önce bunun gibi büyük projelere giriştim fakat tamamlayamadığım için paylaşmadım, bunun yanında da neredeyse hiçbir aktifliğim yok doğrudur. Fakat nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz gerçekten anlayamadım.. Forumda aradım bulamadım, google da bile aradım benzer çalışmalar tabi ki olacak sonuçta kendi kafamdan uydurduğum bir stad değil bu ama birebir bir çalışma göremedim. Neyse dediğim gibi kanıtlama gereği duymuyorum. Tamamlanınca da tekrar düzenleyeceğim. Kusura bakmayın diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

oommeerr89

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
1
Teşekkür ederim yorumunuz için, dediğim gibi yaklaşık bir haftada yarısından fazlasını tamamlayabildim. Basit veya zorluğu ile ilgili kendim yorum yapmak istemem ama koltuklar hariç her yeri tek tek yaptım, yani sadece belli başlı düz kısımları /clone komutuyla kopyala yapıştır yaptım. Dediğim gibi o dört köşe de oldukça uğraştırdı. Ben de merak ettim ve az önce blok sayısını kontrol ettim. (/fill komutuyla tamamını seçtim ve air seçeneği ile silmeyi deneyerek yaptım). Komutta belli sınır olduğu için silmedi tabi ki ve 2 022 086 olmuş şu ana kadar. Tamamlanmış hali yaklaşık 3 milyon bloğa denk gelecek sanırım. Her neyse herkes kendi fikrini belirtecek sonuçta, yorumlarınız için tekrardan teşekkürler :alay:

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Teşekkür ederim yorumunuz için, dediğim gibi yaklaşık bir haftada yarısından fazlasını tamamlayabildim. Basit veya zorluğu ile ilgili kendim yorum yapmak istemem ama koltuklar hariç her yeri tek tek yaptım, yani sadece belli başlı düz kısımları /clone komutuyla kopyala yapıştır yaptım. Dediğim gibi o dört köşe de oldukça uğraştırdı. Ben de merak ettim ve az önce blok sayısını kontrol ettim. (/fill komutuyla tamamını seçtim ve air seçeneği ile silmeyi deneyerek yaptım). Komutta belli sınır olduğu için silmedi tabi ki ve 2 022 086 olmuş şu ana kadar. Tamamlanmış hali yaklaşık 3 milyon bloğa denk gelecek sanırım. Her neyse herkes kendi fikrini belirtecek sonuçta, yorumlarınız için tekrardan teşekkürler :alay:
Gerçekten sen yaptıysan helal olsun.

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Helal olsun

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oommeerr89

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
1
Teşekkürler ama uğraşıp yaptığım bir şeyi paylaşıp böyle bir şeyi kanıtlama gibi bir duruma düşünce gerçekten ben de pişman oldum.. Her neyse teşekkür ettim size de..