Yok öyle bir şey.kardeşim dns veya ip her deiştiğinde modemin gücü yükselip düşme oranı olabilio bence senin sıkıntında o
Bilgisayardan ağ şeysi ayarlarından interneti devre dışı bıraqıp teqrar aç ;_;halla geçmedi
halla geçmedi
Kotadır Kotayaptım geçmedi ya ben 2gün önce 720p video izliyordum bu ne
Ben her ayın başında değilde internetin fatura kesim gününde yenileniyor diye biliyorum. Birde bizdede internet var gözüküyor ama çalışmıyor öylede bi sorunu var.Ayda 100TL'den az veriyorsan AKK'lidir. AKK'siz internete geçersen böyle bir sorunun kalmaz. Gelecek ayın 1'inde AKK yenilenir.
ya ne akk sı delirdinizmi akk kaç kez geçtim ben ama hiç böyle olmadı şu anda sabahten beri şu foruma girmeyi deniyorum anca girdi bu akk mıAyda 100TL'den az veriyorsan AKK'lidir. AKK'siz internete geçersen böyle bir sorunun kalmaz. Gelecek ayın 1'inde AKK yenilenir.
ya ne akk sı delirdinizmi akk kaç kez geçtim ben ama hiç böyle olmadı şu anda sabahten beri şu foruma girmeyi deniyorum anca girdi bu akk mıAyda 100TL'den az veriyorsan AKK'lidir. AKK'siz internete geçersen böyle bir sorunun kalmaz. Gelecek ayın 1'inde AKK yenilenir.