ttnet mağduru

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ne akk sı delirdinizmi akk kaç kez geçtim ben ama hiç böyle olmadı şu anda sabahten beri şu foruma girmeyi deniyorum anca girdi bu akk mı

ya ne akk sı delirdinizmi akk kaç kez geçtim ben ama hiç böyle olmadı şu anda sabahten beri şu foruma girmeyi deniyorum anca girdi bu akk mı
bir şey biliyorum da söylüyorum. Ben AKK'yi geçtiğimde aynı senin gibi oluyordu websitelerine bile giremiyordum ancak AKK'siz internete geçince böyle bir sorun kalmadı :)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben çok memnunum Türk Telekom' u ara gelirler ben akşam aradım sabah ben kalmadan geldiler(10.30).
3 gün önce dopingden internet başvurusu yaptım eve. 2 gün içinde TTNet'ten gelip bağlamaları gerekiyordu interneti. Hala bekliyorum. Geç geliyorlar çünkü hizmeti ttnetten değil doping'den aldım. Suçlu doping olucak geciktikçe biliyorlar. Millet ttnet'e vereceği parayı türksat(uydunet)'a verseydi şu sıkıntıyı hiçbirimiz yaşamazdık, herkeste de fiber olurdu. İmkanı olan uydunete geçsin hem daha ucuz hem fiber, hem de interneti ttnetin tekelinden çıkarmaya yardımcı olmuş olursunuz. Pazar payının %80i ttnete gidiyor. Altyapıyı geliştirmiyorlar ama her ne hikmetse sürekli altyapı çalışmasından kaynaklı yavaşlık söz konusu.

4EVERMC2013

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende TTNET Mağduruyum Youtube'ye video yüklüyorum twitch'de canlı yayın acıyorum ama upload hızım 0.64 leş gibi diyebiliriz kabaca.
Süperonline'ye geçsem düzelirmi dersiniz

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende TTNET Mağduruyum Youtube'ye video yüklüyorum twitch'de canlı yayın acıyorum ama upload hızım 0.64 leş gibi diyebiliriz kabaca.
Süperonline'ye geçsem düzelirmi dersiniz
Superonline'da da aynı. Şuanki netim superonline.

Ama biri adsl'in upload hızı çok iyiydi. Tarifelerine bir bak istersen.