[Türkçe] VIP Çekilişleri | Full Otomatik Ve YarıOtomatik Versionlar ! [Skript]

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Yapabileceğini biliyordu. Ancak yapmayı bilmiyordu. Kafayı çalıştırmamak*

Spam

"+1, süper, güzel" v.b mesajlar, sadece resim, meme(caps) veya ifade içeren mesajlar göndermek spam olarak kabul edilir ve izin verilmez.[DOUBLEPOST=1426448297,1426448262][/DOUBLEPOST]
Yapabilir miydi? Evet
Yapmayı biliyor mu? Hayır
Bunlar sence aynı soru mu?
Yapabiliyorsa Yapardı.Yani Yapmayı Biliyor Demek.Aynı Soru Olmaya Bilir Ancak Anlamca Aynı.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Anlayanı var anlamak istemeyenide var boşver kalsın.
Yapabilirmiydi Evet.

Yapmayı Biliyormuşsun Ondan Yapabiliyormuşsun?Yapmayı bilmediğin şeyi nasıl yapmayı planlıyorsun?Bu Durumda Her Türlü Yapabilirdin.Sadece Burda Onu Bunu Kandırmakla olmuyor.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
1-Konu yeri çok yanlış.
2-Burada kimseyi aşağılamaya gerek yok.
3-Arkadaş bilmiyorsa üstüne düşmeyelim.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Yapabilirmiydi Evet.

Yapmayı Biliyormuşsun Ondan Yapabiliyormuşsun?Yapmayı bilmediğin şeyi nasıl yapmayı planlıyorsun?Bu Durumda Her Türlü Yapabilirdin.Sadece Burda Onu Bunu Kandırmakla olmuyor.
Onu bunu kandırmak isteseydim premium satmaya başlardım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapabilirmiydi Evet.

Biri sana bir fikir veriyor. Bu fikir güzel ve sende "olabilirdi aslında" diyorsun. Ama bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Sonra anlamazın biri gelip senin konunu kirletiyor. Bunu düşün. Mciltrot arkadaşın yaşadıkları bunlar...

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Biri sana bir fikir veriyor. Bu fikir güzel ve sende "olabilirdi aslında" diyorsun. Ama bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Sonra anlamazın biri gelip senin konunu kirletiyor. Bunu düşün. Mciltrot arkadaşın yaşadıkları bunlar...
Hayır Biliyorsa Yapmalıydı?

Ayrıca Fikir Onun Değil.Daha Önce Trilyon Kez Bu Tür skriptler gördüm.