- En iyi cevaplar
- 0
Evet Biliyorum Dedi Ama Aynı Anda Yapamıyorum Dedi?Ne Kadar Saçma Şeyler.Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor.Alt Alta 3 Kere Koyacak Alt Tarafı.Biliyorum dediği konu: "/manuadd %loop-player% VIP yapabilirdin."
Evet Biliyorum Dedi Ama Aynı Anda Yapamıyorum Dedi?Ne Kadar Saçma Şeyler.Bir Dediği Bir Dediğini Tutmuyor.Alt Alta 3 Kere Koyacak Alt Tarafı.Biliyorum dediği konu: "/manuadd %loop-player% VIP yapabilirdin."
Yapabileceğini biliyordu. Ancak yapmayı bilmiyordu. Kafayı çalıştırmamak*Aynı Kodu 3 Kere alt alta yapıştırmayı Bilmiyorsun
-1 Yaşıma Daha Girdim.
Yapabileceğini biliyordu. Ancak yapmayı bilmiyordu. Kafayı çalıştırmamak*
Yapabiliyorsa Yapardı.Yani Yapmayı Biliyor Demek.Aynı Soru Olmaya Bilir Ancak Anlamca Aynı.Yapabilir miydi? Evet
Yapmayı biliyor mu? Hayır
Bunlar sence aynı soru mu?
Anlayanı var anlamak istemeyenide var boşver kalsın.Yapabilir miydi? Evet
Yapmayı biliyor mu? Hayır
Bunlar sence aynı soru mu?
Ne gibi özellikler eklenmeli ?Güzel bir skript ama geliştir bence![]()
Aklımda birkaç bir şey var ama biraz daha düşündükten sonra paylaiacağımNe gibi özellikler eklenmeli ?
Yapabilirmiydi Evet.Anlayanı var anlamak istemeyenide var boşver kalsın.
Onu bunu kandırmak isteseydim premium satmaya başlardım.Yapabilirmiydi Evet.
Yapmayı Biliyormuşsun Ondan Yapabiliyormuşsun?Yapmayı bilmediğin şeyi nasıl yapmayı planlıyorsun?Bu Durumda Her Türlü Yapabilirdin.Sadece Burda Onu Bunu Kandırmakla olmuyor.
Biri sana bir fikir veriyor. Bu fikir güzel ve sende "olabilirdi aslında" diyorsun. Ama bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Sonra anlamazın biri gelip senin konunu kirletiyor. Bunu düşün. Mciltrot arkadaşın yaşadıkları bunlar...Yapabilirmiydi Evet.
Yapmayı Biliyormuşsun Ondan Yapabiliyormuşsun?Yapmayı bilmediğin şeyi nasıl yapmayı planlıyorsun?Bu Durumda Her Türlü Yapabilirdin.Sadece Burda Onu Bunu Kandırmakla olmuyor.
Tenk yu veri maç.Biri sana bir fikir veriyor. Bu fikir güzel ve sende "olabilirdi aslında" diyorsun. Ama bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Sonra anlamazın biri gelip senin konunu kirletiyor. Bunu düşün. Mciltrot arkadaşın yaşadıkları bunlar...
Hayır Biliyorsa Yapmalıydı?Biri sana bir fikir veriyor. Bu fikir güzel ve sende "olabilirdi aslında" diyorsun. Ama bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Sonra anlamazın biri gelip senin konunu kirletiyor. Bunu düşün. Mciltrot arkadaşın yaşadıkları bunlar...
O zaman git onları kullanHayır Biliyorsa Yapmalıydı?
Ayrıca Fikir Onun Değil.Daha Önce Trilyon Kez Bu Tür skriptler gördüm.