Türkçeciler içeri. İsim, Zamir, Sıfat buldurucam. ÇOK ACİL LÜTFEN!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Beyler lütfen şu kağıttaki isim, sıfat, zamirleri felan bulunda bana söyleyin. Yalvarıyorum ben bulamıyorum!

...

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neredeyse her şeyi isteyeni gördüm, ödevini yapmamızı isteyeni ilk defa görüyorum.
Umarım Türkçe'si iyi olan bir arkadaş yardımcı olur ^_^
Alt tarafı kalmışsa kalmış en fazla 10 isim sıfat zamir. 10 Tanesini bulunca ödevi senmi yapmış sayılıyorsun, aferin. Sonra Türkiye Neden gelişmiyor diyenler kendilerine bakmıyor. İnşallah ^_^

Eûzu besmele çekip başlıyorum. Birazdan hallederim.
İnşallah bulursun bulamadıklarımı :(

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer öğrendiyseniz, 1. cümledeki ''Yapması'' isim-fiil olacak. 2. cümledeki ''Şey'' zamirdir aynı şekilde altını çizip sıfat dediğin tamlama zarftır ve fiilden önceki ''Hemen'' ve ''Çekip'' zarftır. 3. cümlede ''Güzel'' sıfat, ''Şey'' zamirdir. Hepsini çizip sıfat demişsin orada yanlışın var.
Şimdi ne yazık ki işim çıktı devamını gelince yaparım. Eğer yanlışım varsa affola. Sonuçta Türkçeden çok matematikte ve fende iyiyim :ı

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer öğrendiyseniz, 1. cümledeki ''Yapması'' isim-fiil olacak. 2. cümledeki ''Şey'' zamirdir aynı şekilde altını çizip sıfat dediğin tamlama zarftır ve fiilden önceki ''Hemen'' ve ''Çekip'' zarftır. 3. cümlede ''Güzel'' sıfat, ''Şey'' zamirdir. Hepsini çizip sıfat demişsin orada yanlışın var.
Şimdi ne yazık ki işim çıktı devamını gelince yaparım. Eğer yanlışım varsa affola. Sonuçta Türkçeden çok matematikte ve fende iyiyim :ı

İnşallah bir sonraki sınavlarında 100 alırsın.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe öğretmenin bunu okudu ve beğendi. Ben de bir soru sorayım: "Bunu okudu, ve beğendi." mi yazılır? Yoksa, "Bunu okudu ve beğendi." diye mi yazılır?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0

Yanlışın yok. Tebrikler.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Şöyle bir site var reklama girmesin diye spoiler içinde yazıyorum.
Not: Sitede puan sistemi var puan kasanları rapor et 1 dakika sürmeden mesajları siliniyor
eodev.com