Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
geçti beyler
HAHAHA KENDİNİ HEÇKIR SANANLAR NORSE DA SİBER SAVAŞ İZLİOR
Onlar ilk bize daldı o yüzden öyle olduNe istiyonuz allahın İspanyolundan la ne etti size bu İspanyollar kardeşim ?
Heçkırsın Heçkırım HeçkırDDOS Nasıl Atılır Biri Öğretsinde Almanlar Ardından İspanyollar Falan Hepsini Heçkleyem![]()
Oqe .s Qeliyorum qnqHeçkırsın Heçkırım Heçkır
Qnq skype gel.
Diğerleri.Baktınızda noldu lan :/
İnternet olmadan video izlenmiyor öyle bir teknoloji gelişmedi hala.Gidin kitap okuyun, video seyredin. Boş iş şu an baktığınız şey.
İzmirliyim ama izmirde değilim işte nasıl bir şans.Ddoscu türkün nerde oturduğunu buldum İzmirdekiler kafa atmaya gitsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hayırdır, hard diskin de mi yandı İnternet gidince? Nereden giriyorsun şu an? Üstelik İnternet şu an var, şimdi sana olayı anlatıp kendimi yormak istemiyorum THT forumu güzel bir açıklama yapmış zaten.İnternet olmadan video izlenmiyor öyle bir teknoloji gelişmedi hala.
Arkadaşlar sosyal medyada ve forum içinde bazı saldırı istatistiklerini gösteren sitelere bakılarak, xxx internetimizi yavaşlatıyor, onun yüzünden yavaşlık var v.s gibi mesajlar atılıyor.
En azından forum içinde bu tür yanlış bilgilerin ve bilgi kirliliğinin önüne geçmek için kısa bir teknik açıklama yapma gereği hissettim.
Öncelikle böyle bir şey yok arkadaşlar.
Bu siteler size hiçbir zaman kesin sonuçlar vermez. Türk Telekomun içindeki network aktivitesini resmi olmayan bir site nasıl analiz edebilir?
Bu tür saldırı aktivitesi gösteren siteler ya her ülkeye bir analiz sunucusu koyuyor veya akamai nin kendi cdn sunucularına gelen saldırıların istatistiklerini paylaştığı sayfadan veri çekiyor size gösteriyor.
Yani orda görünen olay a sunucusundan farklı ülkedeki b sunucusuna olan bir trafik-saldırıdır. Ülkenin resmi-gayrıresmi network ağının durumu değildir. Bu verilere dışardan kimse ulaşamaz.
Kendi networkü içerisinden başka bir ülkedeki sunucuya saldırı yapması yada başka ülkeden tek bir sunucudan buradaki bir sunucuya saldırı gelmesi ülke networkünü etkilemez. Ancak yurtdışından 500 gbit-600 gbit seviyesinde bir trafik gelirse belki bazı pop noktalarında saturasyon yaşanabilir, sonrasında trafik diğer pop noktalarına dağıtılarak ana omurgadaki yük hafifletilir veya saldırı kaynağı yurtdışındaki pop üzerinde durdurularak ülke networküne erişimi kısıtlanabilir.
Benim tahminimce türk telekom-tib taraflı google-youtube-facebook-twitter ve diğer yurtdışı sitelere doğru olan trafik filtreleme sisteminde bir arıza olması veya insan hatası kaynaklı bir sorun olması muhtemel. Bu problem yoğun bir anda yaşandığı için yurtiçi erişimde de sıkıntılar yaratabilir.
İlerleyen saatlerde düzeleceğini tahmin ediyorum.
Her söylenene inanmayın arkadaşlar gelin bir bilene sorun.