Türkiye neden 1.8'i sevmedi ?

endercrafter4K

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 server baktığımda bazı türk çoğunlukla yabancı görüyorum ve galiba 1.7 lerde server fazla olunca 1.8 neden geçelim 1.9 gelsin öyle 1.9 a geçeriz kafası ile örnek: büyük kıyafet alalım seneyede giyersin (ünlü türk annesi sözü)

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden sevmedi söyliyeyim. Türkiyedeki birçok minecraft oyuncusu cracklidir. Aynı zamanda bilgisayarları da kötüdür. 1.8 de cracklılar için skin özelliği gitti. Birçok optimizasyon sorunu geldi. Birde Türkiyedeki arkadaşlarımızın çoğu "ULA BEN ERKEĞİM NE ALEX GİBİ GIZ SİKİNİYLE OYNACAM" modunda olduğu için bunlar oldu.

endercrafter4K

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden sevmedi söyliyeyim. Türkiyedeki birçok minecraft oyuncusu cracklidir. Aynı zamanda bilgisayarları da kötüdür. 1.8 de cracklılar için skin özelliği gitti. Birçok optimizasyon sorunu geldi. Birde Türkiyedeki arkadaşlarımızın çoğu "ULA BEN ERKEĞİM NE ALEX GİBİ GIZ SİKİNİYLE OYNACAM" modunda olduğu için bunlar oldu.
aslında çok doğru skine fazla takılmam ama f5 e basınca karşıma tipsiz bir alex çıkıyor

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8'e laf söyleyebilrisiniz ama 1.9'a zor çünkü pek çok optimizasyon sorunu düzeltildi pek çok şey geldi altın elmaya nerf falan geldi artık ölümsüz olmayacaklar.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krdş fakiriz bz mekimiz yk yni

Sent from my iPhone using Tapatalk

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar değişiklik istemiyor. Çünkü değişiklik olursa başka şeyler de öğrenmesi gerekecek ve "PRO"luğu gidecek. Ama pek bir değişiklik yok 1.8'de. Değişiklik gelmeyince de sıkıldık değiştirin diyorlar. Bunlar da en çok Türk'lerde oluyor. Bir de bahane bulmuyolar mı? Yok kılıç bug'ymış. Alın buyrun, güya kılıç bug'unun en babası olan g300s var bende. Doğru dürüst yaşamadım da bugüne kadar. Yok arkadaşım kılıç bug'uymuş diye bir şey. Sevmiyorsan bahane bulmayıp direk söyliyceksin neden sevmediğini. 1.9'da PvP ölmeyecek. Size yenilik gelecek de başkasına gelmeyecek mi sanki? Eşit olacaksınız, ama farklı taktik geliştirmek zorundasınız.

Meepo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şahsen bir sunucu yöneticisi olarak 1.8 e geçmeyi planladım fakat sunucuda bulunan oyuncuların yaklaşık %80 gibi bir miktarı bunu istemedi o yüzden 1.7.x e çakıldık kaldık...

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
EULA (dogru yazdım dimi la ) oyun içinde yetki yada nesne satılmasını yasakladı 1.8 bide 1.8 crack var 1.8 de gelen oyun koruma sisteminde prelerin ismini yazıp skini alıp ben preyim olum sen ne ayak diyemuyorlar ve canım ülkemizde ne kadar crack kullanıcısı olduğunu biliyorsunuz

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnsanlar değişiklik istemiyor. Çünkü değişiklik olursa başka şeyler de öğrenmesi gerekecek ve "PRO"luğu gidecek. Ama pek bir değişiklik yok 1.8'de. Değişiklik gelmeyince de sıkıldık değiştirin diyorlar. Bunlar da en çok Türk'lerde oluyor. Bir de bahane bulmuyolar mı? Yok kılıç bug'ymış. Alın buyrun, güya kılıç bug'unun en babası olan g300s var bende. Doğru dürüst yaşamadım da bugüne kadar. Yok arkadaşım kılıç bug'uymuş diye bir şey. Sevmiyorsan bahane bulmayıp direk söyliyceksin neden sevmediğini. 1.9'da PvP ölmeyecek. Size yenilik gelecek de başkasına gelmeyecek mi sanki? Eşit olacaksınız, ama farklı taktik geliştirmek zorundasınız.
oyuna yeni başlayılayanlarla aynı olcaz bu seni mutlumu yapıyor mausa basamayan adam bizi öldürebilcek bu pvp nin bitiğinin gösterir

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
EULA (dogru yazdım dimi la ) oyun içinde yetki yada nesne satılmasını yasakladı 1.8 bide 1.8 crack var 1.8 de gelen oyun koruma sisteminde prelerin ismini yazıp skini alıp ben preyim olum sen ne ayak diyemuyorlar ve canım ülkemizde ne kadar crack kullanıcısı olduğunu biliyorsunuz

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sunucu yöneticisi isterse istediğin prenin skinini kullanırsın
eula sanki 1.7.10 spigotunda yok :D