Türkiye neden 1.8'i sevmedi ?

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler. Türkiyede bi öngörü var. Geçen forumda 1.8 serveri ile ilgili bir şey gördüm adam direk 1.8 server tutmaz boşuna uğraşma gibi şeyler söylüyor. Peki neden bu 1.8 düşmancılığı ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kasıyor :C cidden sorunlu 1.8.2 falan daha iyi
1.7 de kasıyor 1.8 de. 1.9 da cıktığında kasıcak. Çünkü daha optimize ediliyor. Çözümüde basit en son sürümü oynican. 1.8.8 dandik bir pc ile cok rahat oynuyorum. Yani bahane olamaz bence.

Yeni eklenen eşyalarımı sevmediler ne ?
1.9 çıkınca herkes geçer malum Türkiyede lapis ve pvp önemli. 1.9'da genelde pvp.

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Dostum bunun Cevabı 2 tane
1- Genel pluginler daha 1.8'e çıkmadı
Bir teori;
- 1.8 pek sevilmedi, çünkü 1.7.2 sunucular cidden çoktu. Çünkü her eline parayı alan sunucu açmaya çalışınca sunucular çoğalmıştı ve deneyimsiz insanlar versiyonunu değiştirme zahmetinde bulun(a)madılar. Bir sürü sunucu da 1.7.2 olunca, çoğu kişi de sürü psikolojisi ile hareket edip 1.7.2 sunucular açmaya ve öyle devam etmeye başladı?
2-Birde Bu olaydan Dolayı (yazmaya üşendim o yüzden bunu aldım :D )

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha 1.5.2 server açan var. 1.9 nasıl olur sizce geçerlermi 1.9'a bizim üşengeç server sahiplerimiz ?

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.9 bence çok buglu olucak ama savaş mekanikleri değişceğinden hilede azalır diye düsünuyorum. NomercyMc vardı eskiden baya büyüktü 1.7 zamanlarında 1.8'e geçti. Battı server.

I_Legend

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu düşünsenize Sg de team işareti ne olcak? kılıç bambaşka oluyor nerden anlıcaz