Türkiye Oyun Temsilcisi

Sizce Kim Olmali?

• Burak Oyunda

Kullanılan: 2 11.8%
  • MuratAbiGF

Kullanılan: 4 23.5%
  • **********35

Kullanılan: 0 0.0%
  • BFChickenGamers

Kullanılan: 2 11.8%
  • Fare Düşmani

Kullanılan: 4 23.5%
  • Video Oyun

Kullanılan: 5 29.4%
  • Orkun Işıtmak

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl şunu anlamıyorum. İnsanlar neden başkasının oynadığı oyunu izler ki? Kendileri oynamaya mı üşenirler? Bir oyuna ilk başladığın zaman dışında oyun videosu izlemen saçma ve gereksiz. Hatta zaman kaybı.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok iyi Be Olum O. :D Küfür ederken bile adam Can'a Yakin. :D[DOUBLEPOST=1408529862,1408529813][/DOUBLEPOST]
Asıl şunu anlamıyorum. İnsanlar neden başkasının oynadığı oyunu izler ki? Kendileri oynamaya mı üşenirler? Bir oyuna ilk başladığın zaman dışında oyun videosu izlemen saçma ve gereksiz. Hatta zaman kaybı.
1. Oyun'u Öğrenmek 2. Kendisinde Olmadığı İçin 3. Onun Tarafindan Oynanmasi Hoşuna Gittiği İçin.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aslında Efsane'de var ama çok bilinmiyor o da onaylandı ve güzel video çekiyorlar. :D Onun dışında genellik ile oyun oynayan Burak oyunda oluyor. Çünkü tüm oyunları oynuyor sadece bir oyun üzerine odaklanmıyor. Ama ben oyumu ChickenGamers'a verdim. :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Efsane Bende Biliyorum ama abonesi biraz düşük olduğu İçin almadim.
Düşük Dediğim: 107.000 Abone Civarinda var. :D

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Efsane Bende Biliyorum ama abonesi biraz düşük olduğu İçin almadim.
Evet abonesi düşük. D: Ama şöyle bir şey var ki Burak oyunda Ve Muratabigf eski tadını vermiyor yani eskiden tüm videolarını izlerdim ama şimdi çok sarmıyor videoları. Bir de Nilepedzel var Fare düşmanı onu da ekleyebilirdin. :D[DOUBLEPOST=1408530280,1408530249][/DOUBLEPOST]
Geleceğin kanalı @AtomTR ninki olucak bence . Videolar güzel .
Şimdilik videoyun
Kanal linkini atar mısın rica etsem. :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet abonesi düşük. D: Ama şöyle bir şey var ki Burak oyunda Ve Muratabigf eski tadını vermiyor yani eskiden tüm videolarını izlerdim ama şimdi çok sarmıyor videoları. Bir de Nilepedzel var Fare düşmanı onu da ekleyebilirdin. :D
Ekledim iyice bakaydin. :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bizim @AtomTR Kanali :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet abonesi düşük. D: Ama şöyle bir şey var ki Burak oyunda Ve Muratabigf eski tadını vermiyor yani eskiden tüm videolarını izlerdim ama şimdi çok sarmıyor videoları. Bir de Nilepedzel var Fare düşmanı onu da ekleyebilirdin. :D[DOUBLEPOST=1408530280,1408530249][/DOUBLEPOST]
Kanal linkini atar mısın rica etsem. :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.