Oy ver.**********35 de çok beğendiğim bir kanal
Evet bencede O Ama Karar'a Bağli.Bence Fare Düşmanı. Baksanıza adam yurtdışına oyun röportajları için gidiyor.
aynen öyle tamamen post kasma amaçlı temsil etmeler ancak e-spor liglerinde olabilir mesele dark passage türkiyeyi temsil ediyor ligde lol mu neydiHiç biri.. Oyun temsilcisi diye bir olay yok ki.. Kim ki onlar insanları temsil ediyorlar.. bir şey mi var (toplantı, meclis) gibi de bizi temsil edecekler.. Hangi oyuncuyu temsil edecekler ayrıca.. Abartmayın bence onları tamam bende videoyun, jahrein takip ederim ama temsilci falan da değiller normal gamerlar..
Ben ilk defa duyuyorum bizi savunacak kişi diye.. Sanki dış işleri bakanı seçiyoruz yapmayın yav.. Öyle bir şey yok, öyle bir şeye gerek yok..
hiçbir Zaman Post kasmak İçin Konu Açmadim Herhangi bir Temsilci Olursa Türkiye Oyun Konusunda Daha İleriye Gidebilir Diye Düşündümaynen öyle tamamen post kasma amaçlı temsil etmeler ancak e-spor liglerinde olabilir mesele dark passage türkiyeyi temsil ediyor ligde lol mu neydi
Saten Buda Bir İlk OLmicak mi?Hiç biri.. Oyun temsilcisi diye bir olay yok ki.. Kim ki onlar insanları temsil ediyorlar.. bir şey mi var (toplantı, meclis) gibi de bizi temsil edecekler.. Hangi oyuncuyu temsil edecekler ayrıca.. Abartmayın bence onları tamam bende videoyun, jahrein takip ederim ama temsilci falan da değiller normal gamerlar..
Ben ilk defa duyuyorum bizi savunacak kişi diye.. Sanki dış işleri bakanı seçiyoruz yapmayın yav.. Öyle bir şey yok, öyle bir şeye gerek yok..
Turnuvalarda açar yayın yapar adam Türkiye'deki oyuncular için.. O ayrı mesele.. Tek onlar yayın açar olayı da yok herkes açabilir Türkiye için..aynen öyle tamamen post kasma amaçlı temsil etmeler ancak e-spor liglerinde olabilir mesele dark passage türkiyeyi temsil ediyor ligde lol mu neydi
Türkiye'nin oyun sektöründe ileri gitmesi için oyuncuların çaba göstermesi lazım.. Halen korsan, f2p oynayan insanlar çok.. Orijinal oynamak ne bilmiyorlar.. Türkiye'de oyuncular oyun satın alacak ki oyun yapımcıları da bu işe yönelsin.. (Bkz. Taleworlds)hiçbir Zaman Post kasmak İçin Konu Açmadim Herhangi bir Temsilci Olursa Türkiye Oyun Konusunda Daha İleriye Gidebilir Diye Düşündüm
İftira Atmayin Ama @Sherien Cümlesinede Saygi Duyarim.
Saten Temsilci Bir Tip Grub Açarak Arkadaşlarini Bu Şekilde Oynarak Oyun Taniticak Korsan Oynayanlara etkinlik düzenleyerek Birşeyler Kazandirmaya Çalişacak pro olupta Durum'u Olamayan var. Başlarinda bi lider bi temsilci olursa daha hizli bi şekilde ilerler.Turnuvalarda açar yayın yapar adam Türkiye'deki oyuncular için.. O ayrı mesele.. Tek onlar yayın açar olayı da yok herkes açabilir Türkiye için..
Türk oyuncuların takım kurması da ayrı bir mesele Türkiye'den katılanlar diye o temsil eder.. Ama genel anlamda bir temsil olayı söz konusu değil.. Adamların işi hem kendileri hem de bizim eğlenmemizi sağlamak.. Başka bir şey yapamazlar.. Max. (jahrein dota 2 takımı kuruyor) bu takımla turnuvalara katılırlar..
Türkiye'nin oyun sektöründe ileri gitmesi için oyuncuların çaba göstermesi lazım.. Halen korsan, f2p oynayan insanlar çok.. Orijinal oynamak ne bilmiyorlar.. Türkiye'de oyuncular oyun satın alacak ki oyun yapımcıları da bu işe yönelsin.. (Bkz. Taleworlds)
İmkan olayına girmeyin şimdi.. Yaz indirimi oluyor, kış, sonbahar, ilkbahar oyunlar nasıl ucuzluyor.. 100 liralık oyunlar 40-50 lira oluyor günlük 1-2 lira atsa veya harçlığından biraz kıssa yine gider alır o oyunu çok zor bir şey değil.. Bende zengin değilim ama alıyorum bir şekilde..Saten Temsilci Bir Tip Grub Açarak Arkadaşlarini Bu Şekilde Oynarak Oyun Taniticak Korsan Oynayanlara etkinlik düzenleyerek Birşeyler Kazandirmaya Çalişacak pro olupta Durum'u Olamayan var. Başlarinda bi lider bi temsilci olursa daha hizli bi şekilde ilerler.
Dotum O yüzden Tanınmış Kişiler'i Yazdim. Farkindaysan.. Dostum oynamadığı oyunda diyorsunda Bende Mc Korsan Oynuyorum Ve Gayette iyi Oyunuyorum Korsan olupta Pro Olanlar var. Saten Temsilcide Yapcak Diğerleride Yapacak yaw Sen Bi Olayi anla Güzelce.İmkan olayına girmeyin şimdi.. Yaz indirimi oluyor, kış, sonbahar, ilkbahar oyunlar nasıl ucuzluyor.. 100 liralık oyunlar 40-50 lira oluyor günlük 1-2 lira atsa veya harçlığından biraz kıssa yine gider alır o oyunu çok zor bir şey değil.. Bende zengin değilim ama alıyorum bir şekilde..
Zaten youtube, twitch, forumlar buralarda hep korsana karşı çıkıp orijinal oyun alın diye çabalıyoruz.. Şu forumda gidin minecraftı orijinal alın diye uğraşıyoruz.. Bunun için zaten o saydığın insanlar çaba gösteriyor.. Oyun çekilişi, steam kod çekilişi vs. yapıyor adamlar.. Bu tamamen insanların kendi kendine yapabilecekleri bir şey temsilci olayı hikaye.. Biri çıksa dese ben "Türkiye oyuncularının temsilcisiyim" veya "Türkiye oyun sektörünün temsilcisiyim" dese "sen kimsin" derler.. Oyuncuların vicdanına kalmış bir şey..
Ayrıca oynamadığı oyunda kimse pro olamaz.. CS 1.6da produr oyunu çözer herşeyini ama CS:GO girince biraz şaşırır çünkü her şey değişmiştir.. Veya başka bir FPS oyununa girince oynayamaz öyle pro..
Oyuncuların zihniyetleri değişmedikçe bu olay gerçekleşmez.. İsterse tayyip çıksın en az 3 oyun satın alın desin yine olmaz.. Halen "ben crack kullanıyorum orijinal neden alayım mal mıyım ben" diyorlar.. Veya "bu kadar para verilmez" diyorlar.. Madem verilmez bekle indirimi inince al..
Sen daha korsan oyun oynuyorsun Türkiye ilerlesin diyorsun..Dotum O yüzden Tanınmış Kişiler'i Yazdim. Farkindaysan.. Dostum oynamadığı oyunda diyorsunda Bende Mc Korsan Oynuyorum Ve Gayette iyi Oyunuyorum Korsan olupta Pro Olanlar var. Saten Temsilcide Yapcak Diğerleride Yapacak yaw Sen Bi Olayi anla Güzelce.![]()
Tamam Dostum Bu Senin Bir Görüşün şu an Umrumda bile değilsin Çünkü şu an Minecraft Oynicağim İyi Günler Sen İster oy Kullan bir şey Diyemem..Sen daha korsan oyun oynuyorsun Türkiye ilerlesin diyorsun..
Ünlü diye sen dış işleri bakanlığına (ne bileyim) pop yıldızlarını mı getirirsin.. Ayrıca adamların yapabileceği bir şey yok zaten yapıyorlar.. Lider olayı da yok.. Halen olmayan birşeyi anlamamı söylüyorsun.. Çekilişle oyun almak mı istiyorsun? Beleş oyun mu istiyorsun anlamadım.. Neyse sen süper projenle devam et yola seniin hevesini kırmayayım.. Git bu adamlara da söyle (temsilci adaylarına) bakalım ne cevap verecekler.. Ya da dur cevap bile vermeyecekler..