Türkiyede Faction Anlayışı.

Affiliction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba;

Normalda bu tür şeylere hiç karışmam yani isteyen istedigi gibi server yapabilir.Tamam bunu anlarım fakat Türkiyede Faction server açıpda içine saçma saçma şeyler koyan çocuklar yüzünden eski tadında faction serverlar bulmak artık mümkün degil.Ben bügün burda size Faction&Wars nasıl olmalıdır onunla ilgili bir kaç öneride bulundum.Umarım beni bu konuda desteklersiniz.Neyse Konumuza geçelim..

1-Lapis/Hammadde:Normalde Faction serverlarda oyuncular kendi emekleriyle exp/vs kasarak kendini geliştirir fakat bu lapis tam anlamıyla saçmalık.Önüne gelene Free Bir Pickaxe veriyorlar ve seni aptal gibi orda 1 Saat çalıştırıyorlar.Sonuç 30 Level olucaksın ve gidip İtem basıcaksın.Herkesin yapabilicegi bir şey yetenek,emek gerektirmez.Tam anlamıyla Saçmalık.

2-Enchantment/Anvil/:Arkadaşlar Enchantment olayı nerdeyse Faction serverindaki en önemli konulardan birisidir.Enchantment bildiginiz gibi diğer oyuncularla PVP sırasında verdiginiz Hasarı Arttırıcak/Korumayı Arttırıcak Vs Büyüleri itemlerinize basmaya yarar.Fakat önemli olan faction serverlarda İnsanlar Enchantment/Anvil gibi şeyleri artık hazir bulmakdan bir çoğu nasıl craft edileceğini bile bilmiyor./warp enc yaz enchament alanına git yok /warp anvil hazır anvillare git.Bunlar bana saçma geliyor sonuçta Faction serverlarda Kale yapılması gerektiği için herkesin kendine yapması gerekmektedir.Bilmiyorum ama bana Fazlalık ve saçmalık geliyor.

3-Arsa Sistemi /Warp Arsa:Arkadaşlar bundada saçma olan Faction açılımı genelde(yabancı ülkelerde)Faction&Wars olarak geçer.Yani klanların birbirle çarpışması ve kazanan klanın diger klanin kalesini bir güzel yağmalaması ve isterse kaleyi kendisi almasi.Fakat Türkiyede bu mümkün degil çünkü warp arsa diye bir şey var.Adam Faction Serverina giriyor ve normal survival takılıyormuş gibi arsadan ev satın alıyor öyle geçinip gidiyor.Faction denince aklıla gelen ilk şey Kalelerdir.Bilmiyorum buda bana çok saçma geliyor Warp Arsanın Faction serverla yeri yok.

4-Lockette Plugini-Arkadaşlar bilginiz gibi bu plugin chestlerini Sign/tabele/ koyarak diger oyuncuların erişmesini yasaklıyor.Fakat şimdi şöyle bir sıkıntı var.Size başıma gelen bir olayı anlatayım.Birgün Faction serverda adamın kalesini/evini vs herşeyini ele geçirdim fakat Chestlerde Sign var ve ben oraya Claim attım yani ne adam açabiliyor nede ben açabiliyorum ordaki Chestleri.Admin geldi admine anlattım olayı ve Serverdan ban yedim.Yani nasil bir yaş kitlesi ile oyun oynuyoruz siz düşünün.Chestini ve itemlerini korumaya almak istiyorsan oraya Claim atıcaksın ve orayı koruyacaksın.Adamlar ormana chest koymuş Sign yapiştırmış Kimse ne kırabiiliyor ne açabiliyor öyle Hem görüntü Kirliliği hemde Faction Kurallarına aykırı.Dedigim gibi arkadaşlar buda bana baya saçma geliyor.

Arkadaşlar Şimdilik Aklıma gelenler bunlar.Umarım ileride Faction&Wars açmak isteyenler olursa önerilerimi dikkate alarak açar :) Okudugunuz için teşekkür ederim

Not:Arkadaşlar böyle bir server bulan varsa bana Mesaj olarak İpsini atabilirmi Lütfen :)

A

Asigo64

Ziyaretçi
çok haklısın. Bu sandık olayını çözmek için altına huni koy :D
maden herkes kolayca 30 lvl olcak oraya komut bloğu koy adam direk 30 lvl olsun bizi niye her seferinde o
FOSEFTİK ÇUKURUNA atıyorlar

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Güzel anlatmışsın. Faction sunucular gerçekten böyle olsa güzel olurdu. Ama alışınca değiştirme biraz zor oluyor. Benim sunucumda faction ve metin 2 . Ama arsalar var.

her seferinde o
FOSEFTİK ÇUKURUNA atıyorlar
FOSEFTİK çukuru ne oluyor ?[DOUBLEPOST=1390897033,1390896963][/DOUBLEPOST]
Lapis zaten faction'un en büyük sorunu :(
Lapissiz server açtık , 7-8 kişi geldi , fazla kişi gelmedi. Onlarda lapis olsun dediler hiç zevkli olmuyor dediler lapisli yaptık :(

Affiliction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel anlatmışsın. Faction sunucular gerçekten böyle olsa güzel olurdu. Ama alışınca değiştirme biraz zor oluyor. Benim sunucumda faction ve metin 2 . Ama arsalar var.

Sunucunun IP'sini atarmısın bakayım güzelde oynarım orada :)

FOSEFTİK çukuru ne oluyor ?[DOUBLEPOST=1390897033,1390896963][/DOUBLEPOST]
Lapissiz server açtık , 7-8 kişi geldi , fazla kişi gelmedi. Onlarda lapis olsun dediler hiç zevkli olmuyor dediler lapisli yaptık :(

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
çok haklısın eski faction wars keyfi kalmadı artık hey gidi günler :D ne güzel klanımız vardı cobble den kalemiz vardı biraz ötede diyer stone bricks ten kale vardı neyse benimde bi factionum vardı bizim faction üyesi azdı hep dalarlardı bizim adamlar ölünce yatakta savunmasız doğuyolardı bizde teslim olduk sonra adamlar factionu terk etti tek kalmıştım sonra sw e yeni adamlar geldi onları direk bizim factiona aldım hepsini kısa sürede madenden dia çıkartarak p4 yapmıştım enchler basmıştık enchanti ve anvili biz yapmıştık karşı kaleye bigün bi daldık kale bizim oldu öyle bi sw vardı yabancıydı ve kısa sürede kapandı o sw yani eskiden çok güzel faction keyfi vardı ama şimdi noldu türkler mc swlerinde bu kuralı bozdu! factionlara arsa eklediler! lapisi oyuna eklediler! şimdi noldu! factionun keyfi kalmadı! türkleri sevmiyorum değil BEN DAİMA ATATÜRKÇÜYÜM ama türkiyede yabancı ülkeler gibi değil factionlarda warp hammadde den superflat wörld var altta hemen geçebiliyon :S(gerçek)

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anti-Lapis Klanı Olarak Lapisli Server Kurucularını Banlıyorum AS:DS:DSA:DzSD:sA:DaD:aS:DaS:aD:a:DSA:DAS:A: