Türkiye'de Minecraft Sunucularının Durumu (sosyal deney)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumda Vip 5 TL Ve Buna Pahalı Dedi Bir Arkadas.Eger Bu Ulkede Premiumlu Sunucular Acilicaksa 10-15 Arası Olacaktır Emin Olun.

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende geçen sene (2015) şubat'da bir konu açmıştım, işte yazın böyle böyle sunucu açacam diye lapissiz bir tür olacaktı tutsaydı kendimle gurur duyacaktım. Fekşın değil Fekşın - Sörvayvıl (Fekşın - Sörvayvıl yazısı bana ait değildir :D) tarzı olacaktı "geliriz - gelirim" diyen çok oldu ama gelmeyeceklerini biliyorum bu yüzden vazgeçtim.
Uzun lafın kısası, hem kitlede hemde oyuncular şöyle sunucular istiyor lapisli olcak fekşınlı olcak herkes senin emrine uyacak, bu arada konudaki bi arkadaşımın yorumuna bende imzamı atıyorum. birçok serverde oynayan birisiyim (birisiydim) fekşın oynamayı bıraktım bayadır hiç girmiyorum fekşın serverlerine (arkadaşlarıma ait olanlara giriyoruz yetki verdiler kırmamak için ondan arada sırada giriyorum) SonOyuncuyu zaten bırakalı 2 sene oldu artık eski zevk'i yok, premium serverlerde takılıyorum ingilizcem iyi olduğu içinde premium ingiliz serverlerinde ingiliz faction serverlerde vs. takılıyorum öyle yani. İşte türk fekşın serverlerinde çok oynadım ve rakibini öldürdükten sonra (ezq - zaa - öldü zoaaa - ezkkk) vs. yazan 2k2+ küçük kardeşlerimize yüz veriyoruz ondan oluyor böyle olaylar..

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Klasik Bir Cocuk Arkadas Tavirlari Ws De Ölünce " Bu Ne Ya Herkes Hack Bırakıyorum Bu Serveri Ben Böyle Kurucunun ......"
Kendisi Hile Olsada Böyle Diyor.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Çoğu Kişi Haklı Herkezin Kendince Sebebleri Var.
Bi Sunucun Fazla İyi Olması Fazla Kötü Olması Etkilemiyor.
Bunun Altında Birçok Sebebler Var.
Anlamak Kolay Deyil Çünkü Herkezin Şartları Görüş Açısı Yaşam Sanatı , Biçimi Farklı.
Daha Fazla Uğraşmanın Bir Amacı Yok.
Kazandığın Kitle Aslında Çok Önemli.
Hitab Ettiş Şeklide Önemlidir.
Kısa ve Öz Olarak Şans Diyebiliriz.
Kitlesel Gerçeklik Olarak Şöyle Öneriler Olabilir:
-Reklamı İyi Yapmak.

-Sunucuyu 4x4 Lük Yapmak Bi Sunucuyu Yükseltmez Durdurur! Çünkü 4x4 lük insan Yeni Birşeyler Başarmadıkça Unutulur.Bunun Yerine 4x3 Lük Yapıp (normal) İyi Yada Kötü Kendinden Bahsedilerek Yükselmektir . 4x4 Lük Olup Yükselmenin Sırrı Herdaim Yeniliktir.

Benim Görüşlerim Bunlar.

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attığım uzun yorumun daha kısasını söylüyeyim ;

Sunucu açtıysanız resmi takılacaksınız.
Resmi ise ; Türkçeyi düzgün kullanan (seLaM , nbr , sa byler) vs. tarzı yazılar felan yazmadan düzgünce (Selamün Aleyküm , Naber , Selamün Aleyküm Beyler) işte resmi takılmak budur, tabii bunun yanında sorulan sorular sizi fazla sıkıştırdıysa sinirlenip küfür etmekte yok tabi. Yoksa sizi küfür eden "v*l*d" olarak tanıtırlar olan size olur.