Türkiye'de Neden Minecraft Amaçları Farklı .. (Kısmen) +Chat Proje

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küfür olur ama tanımadığın birine sırf gıcıklık olsun diye veya sinir etmek için kullanılmamalı.. Normal arkadaşınla falan oynarsın konuşurken bağlaç, virgül niyetine kullanırsın.. Sırf arkadaş değil başka biriyle konuşurken bile kullanırsın ama bunu karşıdakine sinir etmeyecek şekilde kullanırsın.. Küfür Türkçe'nin tuzu biberidir..

Arkadaşımla konuşuyorum arada bir küfür geçti bağlaç niyetine admin gelmiş sanki hayatında hiç duymamış gibi, sanki bana beyfendi.. Sonra niye böyle konuştun diyip mute atıyor.. Abartılmadığı sürece ceza sistemi getirilmeli.. Tabi bu şikayetle ceza verilmeli yoksa çok kişi gereksiz yere mute yer..

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küfür olur ama tanımadığın birine sırf gıcıklık olsun diye veya sinir etmek için kullanılmamalı.. Normal arkadaşınla falan oynarsın konuşurken bağlaç, virgül niyetine kullanırsın.. Sırf arkadaş değil başka biriyle konuşurken bile kullanırsın ama bunu karşıdakine sinir etmeyecek şekilde kullanırsın.. Küfür Türkçe'nin tuzu biberidir..

Arkadaşımla konuşuyorum arada bir küfür geçti bağlaç niyetine admin gelmiş sanki hayatında hiç duymamış gibi, sanki bana beyfendi.. Sonra niye böyle konuştun diyip mute atıyor.. Abartılmadığı sürece ceza sistemi getirilmeli.. Tabi bu şikayetle ceza verilmeli yoksa çok kişi gereksiz yere mute yer..
Haklısın Bir Kınadığım Olayda Mesela Faciton Server'da Lapis Kazarken Adamın Önüne Geçiyor Kazdırmıyor vs.vs. Daha Geçen Gün Başıma Geldi Sorunun Ne Kardeşim Bırak Oyunumuzu Oynuyalım :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben de bunları düşünmüştüm. Olmuyor. Türk insanları özürlü.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Oda Bir Ayrıcalık Ama Bence Bunu birçok Proje İle Azaltmalıyız Küfür Edenlere Hırsızlık Yapanlara vs. Sunucuya Özel Cezalar Verilebilir . Mesela Bu Chat Projem Gibi
Benim sunucumda küfürleri, reklamları otomatik engelleyen bir Skript yazdım. Alım var mı yazınca otomatik ip-ban yiyorsun mesela :D