Türkiyenin bir işletim sistemi olsa?(Windows gibi)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
türkiyeyi de ezik görmeyn şuanda orta seviyeli bir ülkeyiz siyasi sornlardan başımızı kaldrablsk.Belki bu konular önemli görülür

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
türkiyeyi de ezik görmeyn şuanda orta seviyeli bir ülkeyiz siyasi sornlardan başımızı kaldrablsk.Belki bu konular önemli görülür
Siyasi sorunları ortaya koyan etken, kişi ve partileri destekleyen çoğunlukları ortadan kaldırmak neredeyse imkansız olduğundan böyle bir çözümü gerçekleştirmek bayağı zor olacaktır. Ama diyelim ki zor kullanarak sorunlu etkenleri ortadan kaldırdık, onları destekleyenler zaten bu tür ileriye bakan gelişmelerden anlayan kişiler olmayacaktır. :sgül:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Linux tabanlı Pardus var ama bence tamamen ayrı bir işletim sistemi olmalı. Tabi onun için de sermaye vb. şeyler gerekli.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an bilişim açısından oluşturulabilecek en basit 4 kişilik bir grup ile sıfırdan işletim sistemi yapabilecek düzeydeyiz.Tabii destekleme ve diğer şeyler için geçerli değil.Sorun kullananlar.Öküzlük yapacak kullanıcılar,crack yapan kullanıcılar,gereksiz bulup eski düzene devam edecek olan kullanıcılar saysak bitmeyecek kötü kullanıcı var.He dedikmi üretebilecekler yok mu ? Var.Tek sorun hiç kimsenin boş sandalyelere konuşma yapmak istemeyecek olması.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ve tartışmaya genel açıklama yapıldı @AlichosTR Sistem Türk malı bu die desteklenmez cracklenir
Doğru hangi insan bi faaliyeti olmayacaksa sistem tasarlar?
Güldük biraz da ama bu konu önemli şimdi microsoft amerikanın eliyle bütün windowsları çökertse kayıp ne olur acaba :DD

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve tartışmaya genel açıklama yapıldı @AlichosTR Sistem Türk malı bu die desteklenmez cracklenir
Doğru hangi insan bi faaliyeti olmayacaksa sistem tasarlar?
Güldük biraz da ama bu konu önemli şimdi microsoft amerikanın eliyle bütün windowsları çökertse kayıp ne olur acaba :DD
Bilgisayar ve İnternet Ağının %70 ila %80'i.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linux, unix tabanlıdır. Ve tüm türeyen işletim sistemleri unixten türeyen linuxu kaynak olarak kullanır.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üşengeçlik falan değil. Kısa vadede çok büyük zarar eder şirket. Ve diğer alanlarada önem verdiğinden uzun vadede başarısız olur. Windows gibi köklü bir şirket olması lazım ki oda yok türkiyede.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üşengeçlik falan değil. Kısa vadede çok büyük zarar eder şirket. Ve diğer alanlarada önem verdiğinden uzun vadede başarısız olur. Windows gibi köklü bir şirket olması lazım ki oda yok türkiyede.
Şirkete taktınız sizde. Ubuntu yıllarca bağışlarla yürüdü şimdi telefonu tableti var :/
Eğer Türkler yeterince akıllı olsaydı merak etme geçerdik herkesi.