voiexx
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sunucu kötü demedim güzel diyemem dedim
2 Gün öncesiene kadar sunucuu güzel vb. diyordunuz 1 oyuncu için sunucu güzel diyemem vb. kötülemeler yapıyorsunuz hakkınızda şikayette bulunacağım. forum gamera
sunucu kötü demedim güzel diyemem dedim
Başarılar...
Server Açık Deil Kardeşim
knk bunların doğru olduğundan şüpheliyim ilk mesajın sunucuyu övüyor muhtemelen sırf bu mesaj için hesap açtın yetkililere yakın olmak için sunucuyu övüyorsunuzda bu kadar yalakalık daSunucunun durumu gayet zorlayıcı. Eğer zor bir emek sunucuda oynamak istiyorsanız doğru yer kesinlikle burası. Bir PvPci olarak sunucuya bayıldığımı söyleyebilirim. 3 Sezondur oynuyorum sunucuda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmış değilim. Gerek yönetim ekibi gerekse oyun zevki olarak mükemmel.
Çok teşekkürlerÇok güzel harika bir sunucu emek verilmiş belli oluyor.
Yorumunuz için çok teşekkürlerSunucunun durumu gayet zorlayıcı. Eğer zor bir emek sunucuda oynamak istiyorsanız doğru yer kesinlikle burası. Bir PvPci olarak sunucuya bayıldığımı söyleyebilirim. 3 Sezondur oynuyorum sunucuda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmış değilim. Gerek yönetim ekibi gerekse oyun zevki olarak mükemmel.
Buyrun aramıza beklerizknk bunların doğru olduğundan şüpheliyim ilk mesajın sunucuyu övüyor muhtemelen sırf bu mesaj için hesap açtın yetkililere yakın olmak için sunucuyu övüyorsunuzda bu kadar yalakalık da![]()