TÜRKİYENİN EN ZORU! (YENİ AÇILDIK) / bimonetwork.keyubu.net | DOLAR-MUHTARLIK-BİNEK SİSTEMİ | 1.8-1.19 | AKTİF!

Wustend

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zor yazmakta haklılar arkadaşlar sunucu içerisinde lag dan dolayı oyun oynamak baya zor bunun için zombiye felan ölürseniz lagın size kattığı zorluk oluyor
gayet emek xray açanlar açanlara.

voiexx

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni sistemler eklenmektedir. Discordumuzdan yama notlarını takip ederek oyun içi değişmeleri sürekli görebilirsiniz

DomatesHiyar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dolar sistemi falan harika binek çağırabiliyosun birde gerçekten emeği hissedebildiğimiz sağlam sunuculardan. Şu ana kadar oynadıgım en iyi emek sunucusuydu. Kendilerini bozmazlarsa sürekli burda oynamayı düşünüyorum. sunucu cok iyi

jorex41

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucunun durumu gayet zorlayıcı. Eğer zor bir emek sunucuda oynamak istiyorsanız doğru yer kesinlikle burası. Bir PvPci olarak sunucuya bayıldığımı söyleyebilirim. 3 Sezondur oynuyorum sunucuda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmış değilim. Gerek yönetim ekibi gerekse oyun zevki olarak mükemmel.

GrondaRs01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun durumu gayet zorlayıcı. Eğer zor bir emek sunucuda oynamak istiyorsanız doğru yer kesinlikle burası. Bir PvPci olarak sunucuya bayıldığımı söyleyebilirim. 3 Sezondur oynuyorum sunucuda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmış değilim. Gerek yönetim ekibi gerekse oyun zevki olarak mükemmel.
knk bunların doğru olduğundan şüpheliyim ilk mesajın sunucuyu övüyor muhtemelen sırf bu mesaj için hesap açtın yetkililere yakın olmak için sunucuyu övüyorsunuzda bu kadar yalakalık da :D

voiexx

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için çok teşekkürler

naruthirdaer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucu plugin paketi zaten hazır paket kara gün olayı çalıntı adminler ilgilenmiyo rütbe sistemi çok saçma sadece oyun parasıyla hiçbir görev yapmadan çok pahalıya rütbe atlayabiliyorsunuz her itemi kastıktan elma set olduktan sonra yapıyosun 100 katlı kaktüs sistemini onu sattıktan sonra seri seri 1 günde rütbe atlıyosun bu çok saçma serverde oyuncular çok zengin ya da çok fakir oyuncu sayısı çok az server 1.15.2 temelli eski sürüm olması kötü sunucunun orjinal bi özelliği yok adminin de umrunda değil zaten 10 kişi iyidir sonrası kafa ağrıtır diyor