- En iyi cevaplar
- 0
katılıyorum en güzel sürüm 1.5.2 bence1.5.2 de vardı işte ... Ve sen beni burada aşağıladığın için böyle bir şey söyledim. 1.5.2 Minecraft'ın yükselme dönemiydi en çok oyuncu o zaman geldi. .d
katılıyorum en güzel sürüm 1.5.2 bence1.5.2 de vardı işte ... Ve sen beni burada aşağıladığın için böyle bir şey söyledim. 1.5.2 Minecraft'ın yükselme dönemiydi en çok oyuncu o zaman geldi. .d
Haklısın zaten yenilik olmadığı için survival a artık modlu oynuyordum hiç zevki kalmamıştı normal survival ın.Minecraft'ın Evrimleri bence
1.8 Adventure update
1.0 The End
1.5.2 Redstone Galp <3
1.9 Müthiş PVP mekaniği
1.11 Survival için bence geri dönüş oldu
Yenilendikçe oyun güzelleşiyor. En iyi yükseltme bencede redstone oldu.
Bunun dışında Diğer Nimetler:
1.6: AT
1.7: Cozmetik
1.8: Slime Block ve /fill
1.9: Armor Stand
1.10 Stray ve Husk
1.11: Woodland Mansion
Demek İstediğim geliştikçe oynamaya değer yeni özellikler geliyor. Minecraft PVP değildi. Minecraft survival atmaktı. Redstone ile farm kurmaktı. Survival/Creativede Build Yapmaktı. Bazı Minigameler zevkli, ama bazıları saçma. Çoğu kişi haklı Minecraft eskiden daha iyiydi. Ve haklılar. 1.9+ çok daha zevkli. Yenilikçi olun. Mağara adamı değil.
PvP ye göre minigames daha çok oynanıyor.Arkadaşım sen espriyi kapamamışsın aşağılamaya çalışıyorsun. Türkiye'de ben düzenli bir survival oynayan birini görmedim. Türkiye'de 1.7.x 1.8.x PvP'si yaygın olay bu yani. Sen anlamamakta ısrarcıysan diyeceğim bir şey yok ne yapalım
Adam yeni istiyo diye zevklerini niye bıraksın? Senin için çok zevkli olabilir. Ama adam sevmiyodur yeni savaş mekaniklerini? Bunu siz belirleyemezsiniz. Zevkleri ve renkleri tartışmayın artık.Minecraft'ın Evrimleri bence
1.8 Adventure update
1.0 The End
1.5.2 Redstone Galp <3
1.9 Müthiş PVP mekaniği
1.11 Survival için bence geri dönüş oldu
Yenilendikçe oyun güzelleşiyor. En iyi yükseltme bencede redstone oldu.
Bunun dışında Diğer Nimetler:
1.6: AT
1.7: Cozmetik
1.8: Slime Block ve /fill
1.9: Armor Stand
1.10 Stray ve Husk
1.11: Woodland Mansion
Demek İstediğim geliştikçe oynamaya değer yeni özellikler geliyor. Minecraft PVP değildi. Minecraft survival atmaktı. Redstone ile farm kurmaktı. Survival/Creativede Build Yapmaktı. Bazı Minigameler zevkli, ama bazıları saçma. Çoğu kişi haklı Minecraft eskiden daha iyiydi. Ve haklılar. 1.9+ çok daha zevkli. Yenilikçi olun. Mağara adamı değil.
kardeş öyle bir şey yok işlemcinin ekran kartıyla 1.9 100fps+ alıyorum illa 1080p oynancak değil 720 de yeterNeden 1.8 diye sorarsan türkiye deki serverler %90 18 de %20 25 de 1.7.2 de Şimdik, Senin hub Bir sunucun var ve onlinen 80 90 tamam mı ? Sen bütün sunucuları 1.9 gecirirsen onlinen düşme olasılığı olcaktır ve 80 ten 70 60 düşer niye diye sorarsan bircok kişini pc bırak 1.9 1.8 zor kaldırıyor ve genel kitle 1.8 1.7.2 de suanki Pc bile 1.9 10 15 fps alıyorum sen diyorsun ki 1.9 gecin iyi güzelde al herkeze güzel bir pc gecelim. demekle olmuyor o iş kardeşim iş kin onu uygulamak zaten minecraft 1.8 1.7.2 de meşur oldu sen diyon ki 1.9 1.1.0 gecin ver parayı paşa paşa geceriz kusura bakmada.
Bu karşılaştırma çok yanlış bir şey çünkü GTA IV ile GTA V arasında çok fazla performans ve grafik farkı var bilgisayar zor kaldırır ama minecraft da bu yok sorunsuz fps sorunu yok rahatlıkla açıyorsun.Anlattığınız şey neden GTA V varken halada GTAA GTA:Vice City GTA:3 GTA:4 oynanıyor gibi bir şey.
Kolay mı GTA:V 'e geçmek ?
Çoğu kişi kastığı için geçmiyorBu karşılaştırma çok yanlış bir şey çünkü GTA IV ile GTA V arasında çok fazla performans ve grafik farkı var bilgisayar zor kaldırır ama minecraft da bu yok sorunsuz fps sorunu yok rahatlıkla açıyorsun.
Açıkçası kasanı görmedim ... 1.7 daha iyi deyip geçmiyolar daha denemiyolar bile bundan çok eminim çünkü bende 1.7 ile 1.10 arasında bir performans farkı yok.Çoğu kişi kastığı için geçmiyor![]()
kardeş bırak şu kasıyor şeyini intel hd graphics ile 100fps+ alıyorumÇoğu kişi kastığı için geçmiyor![]()
Daha Snapshot halinde. Çıkmasına az bir süre kaldı ama tam bir çıkış yapmadı1.11 çıkmadımı benmi yanlış biliyorum![]()
1. kastıgı için gecmiyorlar zaten herkes.kardeş öyle bir şey yok işlemcinin ekran kartıyla 1.9 100fps+ alıyorum illa 1080p oynancak değil 720 de yeter
1. kastıgı için gecmiyorlar zaten herkes.