bgencacat
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Yok öyle bir şey çıkar onu aklındanondada haklısın ama Şu mojang Steama koysa oyunu bir şey yapamayacaklar ama satış fiyatını değiştirir diye koymuyorlar 80 90 tl ye satacaklar ya..
Yok öyle bir şey çıkar onu aklındanondada haklısın ama Şu mojang Steama koysa oyunu bir şey yapamayacaklar ama satış fiyatını değiştirir diye koymuyorlar 80 90 tl ye satacaklar ya..
Steam ve Minecraft ??? Aklın yerinde mi dostum? Minecraft tamamıyla özelleştirilebilir (hackable) bir oyun, oyunu komple baştan yaratabiliyorsun modlarla. Böyle bir oyun nasıl Steam'de olabilir...ondada haklısın ama Şu mojang Steama koysa oyunu bir şey yapamayacaklar ama satış fiyatını değiştirir diye koymuyorlar 80 90 tl ye satacaklar ya..
aynen öyle kardeşimMinecraft eskisi gibi çok oynanmıyor oyuncu kitleside belli 1.8'den çıkmıyorlar eskiler zaten hala 1.7 de tıkılıp kalmış...
kardeşim arkalıyor arkalamasında senin önüne gelipmi vursun bunumu istiyorsun yani anlamadım seniyaş sınırı harbiden çok düştü adamlar hile açıyor yada geliyor arkalıyor veya makro açıyor sonra gelipte jitter click jitter click haklısın
adamlar alışamadı daha 1.9 1.10 1ay arayla sürüm çıkınca doğal
Bence 1.7.2 en efso sürüm 1.8den ben nefret ediyorum alışamadım 1.7+ sürümlere
daha çıkmadı tam1.11 çıkmadımı benmi yanlış biliyorum![]()
kardeşim arkalıyor arkalamasında senin önüne gelipmi vursun bunumu istiyorsun yani anlamadım seni
daha çıkmadı tam
Steam ve Minecraft ??? Aklın yerinde mi dostum? Minecraft tamamıyla özelleştirilebilir (hackable) bir oyun, oyunu komple baştan yaratabiliyorsun modlarla. Böyle bir oyun nasıl Steam'de olabilir...
Hayır çalışıyor. Diğer oyuncular tam zamanında vurmaya çalışırken sen bunu kısmen bypasslayabiliyorsun veya tam zamanında vurabiliyorsun. Aim ve criticals ı hiç saymıyorum bile.Butur konular açmaya hiç gerek yok killaura 1.9 da çalısmadıgı için geçmiyorlar.
Hayır çalışıyor. Diğer oyuncular tam zamanında vurmaya çalışırken sen bunu kısmen bypasslayabiliyorsun veya tam zamanında vurabiliyorsun. Aim ve criticals ı hiç saymıyorum bile.
Anti-Knockback olmadan da olur fakat Killaura ve Criticals olmadan olmaz -.-Tek tehlikeli hile "Anti-Knowback" tam söyleyememiş olabilirim
Anti-Knockback olmadan da olur fakat Killaura ve Criticals olmadan olmaz -.-
Şaka mısın sen1.9 versionunda Fly,knowback olmayan biri Hiçbirşey yapamaz