LapisDüşmanı
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öyle miymiş axitr yi sevmemem için bir neden dahaLapisi AxiTR başlatmadı mı?
Öyle miymiş axitr yi sevmemem için bir neden dahaLapisi AxiTR başlatmadı mı?
Bazı Türkler bence ezilene değer veriyor. Lapis de değersiz diye değer veriyorlar. Realist olamıyorlar. Türklerin bu özelliğine inanmayanlara bir başka örnek de Survivor'da. Bu kişiler ezilene değer vermeyi bırakıp realist olunca Minecraft'ın da zevki gerçekten çıkar bence.Yazık o tür insanlara eğlenemiyolar
Hızlı item kasmak için lapisli sunucu açacaklarına PvpCity sunucu açsınlar direk.
Dikkatli konuş lütfen. Lapis sevenleri desteklemek gibi bir niyetim yok ama onlarında tercihine saygı duyman lazım. Duymam diyorsanda herkesin ortasında bunu dile getirmeyin. Kim ne seviyorsa ne yapıyorsa sizi ilgilendirmez.bebeler uğraşmaz, hayvan gibi lapis koyar, lapisi kazarlar.
Dikkatli konuş lütfen. Lapis sevenleri desteklemek gibi bir niyetim yok ama onlarında tercihine saygı duyman lazım. Duymam diyorsanda herkesin ortasında bunu dile getirmeyin. Kim ne seviyorsa ne yapıyorsa sizi ilgilendirmez.