Türklerin Serverlardaki Düşünceleri ve Neden Lapisi Sevmeleri

Haklı mıyım ?

• Haklısın

Kullanılan: 9 81.8%
  • Haksızsın

Kullanılan: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazık o tür insanlara eğlenemiyolar
Bazı Türkler bence ezilene değer veriyor. Lapis de değersiz diye değer veriyorlar. Realist olamıyorlar. Türklerin bu özelliğine inanmayanlara bir başka örnek de Survivor'da. Bu kişiler ezilene değer vermeyi bırakıp realist olunca Minecraft'ın da zevki gerçekten çıkar bence.

Affiliction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler yaklaşık 1 Yıldır Öyle sunucu arıyordum en sonunda birisyle tanıştım ona anlattım vs.vs. Hardcore Faction Wars Sunucusu yaptırdım serveri :) Server ImmortalTr diye ismi var gelir bakarsanız iyi olur sunucu daha yeni sayılır ama dediğim gibi arsa hammadde lapis vs yok

IP isteyenler Özelden mesaj atabilirler :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hızlı item kasmak için lapisli sunucu açacaklarına PvpCity sunucu açsınlar direk.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bebeler uğraşmaz, hayvan gibi lapis koyar, lapisi kazarlar.
Dikkatli konuş lütfen. Lapis sevenleri desteklemek gibi bir niyetim yok ama onlarında tercihine saygı duyman lazım. Duymam diyorsanda herkesin ortasında bunu dile getirmeyin. Kim ne seviyorsa ne yapıyorsa sizi ilgilendirmez.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkatli konuş lütfen. Lapis sevenleri desteklemek gibi bir niyetim yok ama onlarında tercihine saygı duyman lazım. Duymam diyorsanda herkesin ortasında bunu dile getirmeyin. Kim ne seviyorsa ne yapıyorsa sizi ilgilendirmez.

bilerek yapıyorlar. Maksat 2 dakikada para kazanıp full elmas set yapmak. Tercihlerine saygı duyarım ama böyle bizim onurumuzu kırmaya yönelik olursa yanıtımız da olur yani. Sonra hava atıyor bazıları.