Sxyen
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Yeni Taşındığımız Dairede Şuanda İnternet Yok Ve Bağlatmak İstediğimizde DüşükSeviyeliİnsanlar (Türktelekom Çalışanları) Bize Evde Port Yok Port Çekmemiz Gerek dediler Kayıt İstediler , Gittik Kayıdımızı Yaptık Fakat 3 Aydır Bekliyoruz Ve Gelmiyolar Arayıp Soruncada Kaydınız Yok Tekrar Yapın Falan Diyolardı Sonradan Biraz Küfürleşince Kaydı Açtı Mahluklar Fakat Şimdide Gelip Eve Bağlamıyolar 3 aydır evde ne internet ne telefon var
1 kere gidip söyledim Türktelekom Bayiye Adama Biraz Sert Çıkınca Adam "Git Müşteri Hizmetlerine Küfret , Bizim Burda Yapabiliceğimiz bir şey yok " dedi Olaya Bak Git Adam İşini Yapmıyo Bide Bana Ders Veriyo
Bu Gereksiz Ve Boşa Nefes Alan insanlara nasıl iş yaptırılır bilen varsa yada bunların dilinden anlayan konunun altına yazarsa sevinirim çıldırıcam bunlar yüzünden
1 kere gidip söyledim Türktelekom Bayiye Adama Biraz Sert Çıkınca Adam "Git Müşteri Hizmetlerine Küfret , Bizim Burda Yapabiliceğimiz bir şey yok " dedi Olaya Bak Git Adam İşini Yapmıyo Bide Bana Ders Veriyo
Bu Gereksiz Ve Boşa Nefes Alan insanlara nasıl iş yaptırılır bilen varsa yada bunların dilinden anlayan konunun altına yazarsa sevinirim çıldırıcam bunlar yüzünden