TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arda Hocam, birileri faction tarafına otomatik mesaj eklemiş sunucu reklamı yapıyor. Ne ahlaksızlar var ya...

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Arda Hocam, birileri faction tarafına otomatik mesaj eklemiş sunucu reklamı yapıyor. Ne ahlaksızlar var ya...
Birader, bir süre işlerimin yoğunluğu nedeniyle sunucuya bakma fırsatım olmadı. Meseleyi dün farkettim. Bu arada faction için yeni bir yapı hazırlamaya başladım. Bu nedenle de faction tarafını kapatıp bakıma aldım. Yakın zamanda hallederim sanırım. Sen arkadaşlara bilgi verirsin. Maalesef yeni nesli iyi yetiştiremedik. Uyarın için teşekkürler.

Bakım çalışmaları nedeniyle TuranCraft'ın faction ve Kit PVP sunucuları bir süre hizmet veremeyecektir. GTA sunucusu ise sizlerin kullanımına açık olacaktır. İyi oyunlar dilerim.

behlul_ali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Birader, bir süre işlerimin yoğunluğu nedeniyle sunucuya bakma fırsatım olmadı. Meseleyi dün farkettim. Bu arada faction için yeni bir yapı hazırlamaya başladım. Bu nedenle de faction tarafını kapatıp bakıma aldım. Yakın zamanda hallederim sanırım. Sen arkadaşlara bilgi verirsin. Maalesef yeni nesli iyi yetiştiremedik. Uyarın için teşekkürler.

Bakım çalışmaları nedeniyle TuranCraft'ın faction ve Kit PVP sunucuları bir süre hizmet veremeyecektir. GTA sunucusu ise sizlerin kullanımına açık olacaktır. İyi oyunlar dilerim.
Faction ne zaman açılacak hala kapalı

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Faction serverimiz yeni dizaynıyla hizmetinize girmiştir.Orjinal konsept geregi hazırlanan serverimiz orjinal faction oldugundan arsa lapis ve /chest komutu bulunmamaktadır.Detaylı bilgi icin servere girdiginizde mutlaka 'Sunucu hakkında önemli bilgiler ' adlı kitabı okuyunuz hepinize iyi oyunlar dilerim

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Bize reklam atmadan önce GTA oynuyordum. Fakat reklam atınca nekadar kalitesiz oldugunuzu anladım..

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Benim sunucumda reklam hemde kaç kere banlamama rağmen gelip spam yapıyorsunuz.
Birader, benim tek bir reklamcım var o da Korkudata adlı kişi. Bu arkadaş kesinlikle yapmaz. Y
Benim sunucumda reklam hemde kaç kere banlamama rağmen gelip spam yapıyorsunuz.
Birader, ben asla kimseye serverlere girip reklam yapın demem ve yapanları da affetmem. Zaten ben de aynı dertten sıkıntılıyım. Yeni de senden bu adamlar adına özür dilerim. Reklam yapanların isimlerini söylersen gereğini yaparım ve yetkilerini de alıp banlarım. Benim gerçek bir tane reklamcım var onun adı da Korkudata dır. Bu arkadaş kesinlikle böyle şeyler yapmaz.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Birader, benim tek bir reklamcım var o da Korkudata adlı kişi. Bu arkadaş kesinlikle yapmaz. Y

Birader, ben asla kimseye serverlere girip reklam yapın demem ve yapanları da affetmem. Zaten ben de aynı dertten sıkıntılıyım. Yeni de senden bu adamlar adına özür dilerim. Reklam yapanların isimlerini söylersen gereğini yaparım ve yetkilerini de alıp banlarım. Benim gerçek bir tane reklamcım var onun adı da Korkudata dır. Bu arkadaş kesinlikle böyle şeyler yapmaz.
Kardeş Reklam yapmadık diyorsun Bir hub sunucuda Reklamcı Diye bir tagınız var
Kaliteniz buradan belli oluyor saten.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Haklısın kadir. Sunucuda oynamanızı tavsiye etmem çok kalitesiz bir sunucu ve o reklamcına söyle reklam yapmasın artık.
Anlaşıldı, senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ben sana banladığın elemanların isimlerini ver çizeyim dedim. Sen hala başka muhabbettesin. İster gel servere istersen gelme keyfin bilir. mesele kapanmıştır.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Anlaşıldı, senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ben sana banladığın elemanların isimlerini ver çizeyim dedim. Sen hala başka muhabbettesin. İster gel servere istersen gelme keyfin bilir. mesele kapanmıştır.
Kardeşim Kaliteniz belli saten.

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
Dostum nerden bileyim ismini üstünden 1 ay geçti. Kadirin dediği gibi kaliteniz ortada..

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Tüm MC severleri sunucumuza bekliyoruz.

Lapissiz faction severleri sunucumuza bekliyoruz.