TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ayrimcilikla ne alakasi var biz forumdaki tum serverleri tek tek gezemeyiz. Konu tasinir olur biter
Sayın yönetici, bu tip etik yoksulu insanların tavırlarıa lütfen prim vermeyiniz. Bu tip etik yoksulu kişilerin insanların emek ve beğenilerine yaptığı hakaretleri taviz verildiği takdirde bu forumda herkes herkese hakaret etmeye başlar. Hub konusuna gelince biz gelişmeye çalışan bir sunucuyuz. Factiona kitpvp ekleyince bundan büyük bir mutluluk duyduk ve ilanımıza ekledik.birçok sunucunun tanıtımında bu tür hub ifadeleri var. Bunun birileri tarafından başka alanlara çekileceğini açıksası düşünemedik. Gerekirse ilandan kitpvp ifadesini kaldırırız.

Copy paste mi ^_^ Güldürdün açıkcası , 3 Kisi 3 günde yaptık şu anki spawnımızı çoğu kişide şahit , üstüne tam bitmemis hali konumda bile var ...
Vay birader sen mübaret gün nereden bulaştın. Ben bu konuyu senin seviyene havale edip kapatıyorum.

Afedersinde

Bu tüm mesajları okudum 2. sayfadan itibaren dikkatimi çok çekti çünkü. Benim düşünceme göre server üzülerek söylüyorum ki kötü. Çok bi şey yapmamışsın açıkça. Al sana server diye koymuşsun. Hani uğraşmısın tamamda olmamış.

Onun dışında yorumlara baktım. Ben açık açık söylüyorum bana kalırsa bunları sen yazmışsın yada toplamışsın bi kaç kişi yazdırmışsın. Şansa bak adamlar konuyu açtığından bi kaç gün sonra üye olmuş üstüne üstlük daha adam ilk yorumunda gelmiş yazmış "çok güzel server, VIP fiyatı iyi" diye sonrada bidaha girmemiş foruma, zaten baktığı ilk konu bu yani. Hani bu kadara kadar bana göre olamaz. Şansmı ? Belki. Ama ben buna şans demem açıkça pirim derim

Ek olarak
@Ragnarak ın yazdığı doğruysa konular moderatör onayında açılıyor. Kısaca konuların hepsi tek tek bakılıyor onaylanıyor. Burada haksızlık var yanide olur böyle şeyler.
[/QUOT
Seviye konusunda diğerinden bir level bile farkın yok.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Sayın yönetici, bu tip etik yoksulu insanların tavırlarıa lütfen prim vermeyiniz. Bu tip etik yoksulu kişilerin insanların emek ve beğenilerine yaptığı hakaretleri taviz verildiği takdirde bu forumda herkes herkese hakaret etmeye başlar. Hub konusuna gelince biz gelişmeye çalışan bir sunucuyuz. Factiona kitpvp ekleyince bundan büyük bir mutluluk duyduk ve ilanımıza ekledik.birçok sunucunun tanıtımında bu tür hub ifadeleri var. Bunun birileri tarafından başka alanlara çekileceğini açıksası düşünemedik. Gerekirse ilandan kitpvp ifadesini kaldırırız.

Vay birader sen mübaret gün nereden bulaştın. Ben bu konuyu senin seviyene havale edip kapatıyorum.

Yaşını düşürmeye bence hiç gerek yok. Sonuçta forum ortamında insanlar düşüncelerini paylaşıyorlar. Her ne kadar sert olsa bundan ya bi sonuç çıkarıcan, yada yaşını düşürerek kendi adına üzücü bi duruma düşücen.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yaş konusunda senin bir sıkıntın var galiba ya çok ufaksın ya da haddinden fazla büyük bir seviye yoksulusun. Durup dururken kıskançlık gösterip mübarek gün bulaşacak kadar da bazı ulvi değerlerden nasbinini almamış birisin. Tüm bunları bir araya getirince kişilik profilin tamamlanmış oluyorur. Bu profildeki bir kişiden de medeni ve ahlaki ölçülerde eleştiri yapmasını beklemek fazlaca iyimserlik olur. Bu son mesajım sana Allah (C.C.) sana seni senin gibilerden korusun.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Yaş konusunda senin bir sıkıntın var galiba ya çok ufaksın ya da haddinden fazla büyük bir seviye yoksulusun. Durup dururken kıskançlık gösterip mübarek gün bulaşacak kadar da bazı ulvi değerlerden nasbinini almamış birisin. Tüm bunları bir araya getirince kişilik profilin tamamlanmış oluyorur. Bu profildeki bir kişiden de medeni ve ahlaki ölçülerde eleştiri yapmasını beklemek fazlaca iyimserlik olur. Bu son mesajım sana Allah (C.C.) sana seni senden korusun.

Ne diyeyim o kadar alakasız bir yerden girdin ki. Bi eliştiride bile bu kadar kin dolu bi insan oluyorsan yani daha konuşmama gerek yok sanırım. Ben sana şunu diyeyim hani bu kadara kadar kaldıramam diyorsan böyle bi serveri forumda paylaşmayacaktın. Bi insanı "emek,emek" diye zorlamanın alemi yok, Eğer emek görüyorsa adam gibi bişi yazar. Forum bu. Doğru dürüst cevap vericen altı üstü. Halen gelmişsin yok kişiliksiz yok bilmemne. Afedersinde ben burada sana ne kişiliksiz dedim ya yaşsız dedim tek yaşını düşürme dedim. Eğer daha fazla konuşmak istersen özel mesaj atarsın bana. Burada tartışma yapmanında alemi yok.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arda Hocam, ben uğramayalı bir hayli aksiyon yaşanmış. Takmazsın zaten de ben yine söyleyeyim "meyve veren ağaç taşlanırmış". Hayırlısı olsun. Sonnuçta server level atlamış. Abone sayısı da gayet iyi durumda. Bu arada unutmadan yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilere hayırlı ve uğurlu olsun.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Tamamda Sınırsız vıp cok sacma bence diyer oyunculara haksızlık
Merhaba, öncelikle yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim. Sınırsız VIP i oyuncular istedi diye eklemeştim. Zaten satış da yapmadım. Kolay gelsin.

Sunucudaki lag sorunu çözülmüşür. İyi oyunlar dilerim.

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, öncelikle yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim. Sınırsız VIP i oyuncular istedi diye eklemeştim. Zaten satış da yapmadım. Kolay gelsin.

Sunucudaki lag sorunu çözülmüşür. İyi oyunlar dilerim.
Nihayet hocam, ben de girip bakıyorum sorun kalmamış darısi benim servere. Biraz destek verersin bana

yusarsif

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir süredir servere uğrayamadım işlerim yoğundu hub tarafına geçirmişler hayırlı olsun. Lag işi de hallolmuş önceden baya kasıyordu. Hayırlısı olsun.