TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

hergeleci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
faction serveerlerin birbirinden çok farkı yok ama turancraft harbiden farklı wip ucuz warpların tamamına yakını orjinal kurucu adam gibi adam. Servere bu gün girdim adam nitradodan kaynaklanan sorundan itemleri gitmiş oyunculara itemlerini veriyodu inanmayan serverdekilere sorsun. Ben daha böyle bir kurucuya raslamadım

kesiciburi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
faction serveerlerin birbirinden çok farkı yok ama turancraft harbiden farklı wip ucuz warpların tamamına yakını orjinal kurucu adam gibi adam. Servere bu gün girdim adam nitradodan kaynaklanan sorundan itemleri gitmiş oyunculara itemlerini veriyodu inanmayan serverdekilere sorsun. Ben daha böyle bir kurucuya raslamadım
Bizim kurucu babaların babası yani godfather dir. Tespitlerin dogru yazdıklarının eksigi var fazlası yok.

sharkrider

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ilginç server içinde doğallık warplar açık ve net Karma karışık warplardan sonra insana huzur veriyor. Meditasyon serveri bu galiba

starforce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
warpları yaparken biraz daha kendinizi zorlayabilirsiniz. Bana göre yine de warplar internetten alıntı /çalıntılara göre çok daha değerli ve özgün. Bu yolda ilerlemeye devam edin. Ben fırsatım oldukça serverinizi destekleyeceğim

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yan hesap açıp sürekli konuyu güncel mi tutuyorsunuz konuya her yorum yapan yeni kayıt olmuş ve 1 mesajı var oda bu konuya açıkçası biraz şüphelendim....

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
merhaba öncelikle servere başlamıyacağım ama belli başlı buglar buldum sadece resimlerden birincisi warp obsidyen ve warp yeniyarisin en kenarında 2 blokluk engel var zıplama iki iksiri 1 blok fazla zıplama efekti veriyor eğer birisi zplama iksiri içerse ordan dışarı çıkar ve ultravipmaddeye girer tabii ki bunu engellemişinizdir you not have permission komutuyla eğer yapmadıysanız yapın hocam ve son olarak ultra viplere dia block koymuşnuz bence bunu bi düzeltin çünkü vip adamda ver5 var hemen kazıcak bi 3 stack diyecek 1 stack dia ya p4 alıyom diyecek en sonundada serverde dianın fiyatı düşücek ekonomisi batıcak serverin
ilgine teşekkür ederim.

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yan hesap açıp sürekli konuyu güncel mi tutuyorsunuz konuya her yorum yapan yeni kayıt olmuş ve 1 mesajı var oda bu konuya açıkçası biraz şüphelendirici! ??!!