TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Turancraft olarak miübarek Kurban Bayramınız kutlar sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Kurban Bayramı nedeniyle vipler indirimli olarak satılmaktadır.Bilgilerinize sunulur

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arda Hocam, sunucuda yenilikler yapmanda fayda var. Yardım istersen ben destek veririm.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu sevenler çok gözüküyor . Hayırlısı olsun diyelim fakat anlamadıgım bir nokta var güzel kardeşim. Spawn ' a bakarsan ya sade yapacagım diye berbat edilmis veya hiç ugrasılmadan yapılmıs ayrıyeten kitpvp haric butun warp lar öyle geldi bana . Arenasından tutta eventine kadar. KitPvP alıntı map olabilir veya schematic . Kendimiz yaptık derselerde inanmayacağım kusura bakmayın o spawnı yapan birinden öyle bir KitPvP beklemem. Son olarak söylemek istedigim. Adam bas bas bağırmış sunucumuz hub diye. Ben faction sunucumu açıp ufacık bir skyblock ekledim . O zamanlar uskyblock vardi. Bungecoord a filan gerek yoktu sırf o var diye reklam açamıyordum neymiş efendim sunucu sadece faction olacakmış faction tanıtılacakmış ? Bu adam para verdi diyemi konusu kapanmadı ? Ayrımcılık is here @Adragos

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu sevenler çok gözüküyor . Hayırlısı olsun diyelim fakat anlamadıgım bir nokta var güzel kardeşim. Spawn ' a bakarsan ya sade yapacagım diye berbat edilmis veya hiç ugrasılmadan yapılmıs ayrıyeten kitpvp haric butun warp lar öyle geldi bana . Arenasından tutta eventine kadar. KitPvP alıntı map olabilir veya schematic . Kendimiz yaptık derselerde inanmayacağım kusura bakmayın o spawnı yapan birinden öyle bir KitPvP beklemem. Son olarak söylemek istedigim. Adam bas bas bağırmış sunucumuz hub diye. Ben faction sunucumu açıp ufacık bir skyblock ekledim . O zamanlar uskyblock vardi. Bungecoord a filan gerek yoktu sırf o var diye reklam açamıyordum neymiş efendim sunucu sadece faction olacakmış faction tanıtılacakmış ? Bu adam para verdi diyemi konusu kapanmadı ? Ayrımcılık is here @Adragos
Ayrimcilikla ne alakasi var biz forumdaki tum serverleri tek tek gezemeyiz. Konu tasinir olur biter

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ayrimcilikla ne alakasi var biz forumdaki tum serverleri tek tek gezemeyiz. Konu tasinir olur biter
Eski yönetim öyle degildi ... tek tek bakıyorlardı şimdi onayla diyip geçiyorlar. Kadro değişmeli ... O Kadar hakkım yendi bu konu ya taşınır dedin hani taşımamışsın ? Ayrımcılık burada ...

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Senin sorunun ne kardeşim. Biz faction tarafında alıntı kullanmadık. Elimizden geldiğince kendimiz yaptık. Bu memlekette bir şey taklit veya alıntı/çalıntı olmayınca birilerini rahatsız ediyor. Bu arada insanların emeklerine "berbat" ifadesini kullanmak etik mı? Sizler copy/past mantığıyla iş yapanlar tipler emeğin ne demek olduğunu anlayamazsınız. Bu kadar insanın beğendiği bir yapıya hakeret etmeyi senin seviyene havale ediyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Senin sorunun ne kardeşim. Biz faction tarafında alıntı kullanmadık. Elimizden geldiğince kendimiz yaptık. Bu memlekette bir şey taklit veya alıntı/çalıntı olmayınca birilerini rahatsız ediyor. Bu arada insanların emeklerine "berbat" ifadesini kullanmak etik mı? Sizler copy/past mantığıyla iş yapanlar tipler emeğin ne demek olduğunu anlayamazsınız. Bu kadar insanın beğendiği bir yapıya hakeret etmeyi senin seviyene havale ediyorum.
Copy paste mi ^_^ Güldürdün açıkcası , 3 Kisi 3 günde yaptık şu anki spawnımızı çoğu kişide şahit , üstüne tam bitmemis hali konumda bile var ...

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Afedersinde

Bu tüm mesajları okudum 2. sayfadan itibaren dikkatimi çok çekti çünkü. Benim düşünceme göre server üzülerek söylüyorum ki kötü. Çok bi şey yapmamışsın açıkça. Al sana server diye koymuşsun. Hani uğraşmısın tamamda olmamış.

Onun dışında yorumlara baktım. Ben açık açık söylüyorum bana kalırsa bunları sen yazmışsın yada toplamışsın bi kaç kişi yazdırmışsın. Şansa bak adamlar konuyu açtığından bi kaç gün sonra üye olmuş üstüne üstlük daha adam ilk yorumunda gelmiş yazmış "çok güzel server, VIP fiyatı iyi" diye sonrada bidaha girmemiş foruma, zaten baktığı ilk konu bu yani. Hani bu kadara kadar bana göre olamaz. Şansmı ? Belki. Ama ben buna şans demem açıkça pirim derim

Ek olarak
@Ragnarak ın yazdığı doğruysa konular moderatör onayında açılıyor. Kısaca konuların hepsi tek tek bakılıyor onaylanıyor. Burada haksızlık var yanide olur böyle şeyler.