Turco Philharmonic - Minecraft Sweden Sanal Orkestra Cover'ı

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

WimpniTR

Şef
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, Turco Philharmonic'iniğin Minecraft Coverını sizlerle paylaşmanın zamanı geldi diye düşündüm ve konumu açtım.
Peki nedir bu Turco Philharmonic?
Turco Philharmonic, tamamen benim tarafımdan kurulmuş sanal bir orkestradır. Kuruluş amacı; video oyunu, film ve dizi müziklerini orkestraya uyarlayarak farklı bir müzikal bakış açısı oluşturmaktır.
Şimdi sizi müziğimizle baş başa bırakıyor, isteklerinizi bekliyorum. :)
Beğenmeniz dileğiyle...

Kullanılan programlar :
Cubase 5, EWQLSO, 8Dio - 1928 Steinway Legacy Scoring Piano, 8Dio Epic Taiko Ensemble, Kontakt, Sony Vegas.

Moderatör tarafından düzenlendi:
S

Switcher

Ziyaretçi
Harbi sen mi yaptın , sen yaptıysan çok güzel olmuş.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı tebrikler.Bu tür müzikler , coverleri dinleyince özgürlük hissim geliyor özgür olup atasım geliyo kendimi :D

WimpniTR

Şef
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar ben yaptım, kullandığım programları merak ediyorsanız videonun açıklamasında bulabilirsiniz, beğenmenize çok sevindim :)

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telifi varmı kardeşim bazı kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir ?
(Ben kullanmıcam rahat ol :)

WimpniTR

Şef
En iyi cevaplar
0
Telifi varmı kardeşim bazı kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir ?
(Ben kullanmıcam rahat ol :)
Kullanmak isteyen arkadaşlar olursa kullanmadan önce benimle irtibata geçerlerse sevinirim.[DOUBLEPOST=1435259649,1435259561][/DOUBLEPOST]
baya güzel olmuş. indirme veya satın alma gibi bir şey olacak mı
İndirme linki koyuyordum önceleri fakat belki ilerde satın alma gibi bir durum yapabilirim, henüz düşünüyorum. Zaten youtube mp3 sitesinden videonun mp3 sesini indirebilirsiniz, wav formatında isteyenler olursa bana mesaj atsınlar.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heveslendim bende yapmak istiyorum :)
Umarım başarabilirim :p

Edit: Çok karışık vaz geçtim :(

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullanmak isteyen arkadaşlar olursa kullanmadan önce benimle irtibata geçerlerse sevinirim.[DOUBLEPOST=1435259649,1435259561][/DOUBLEPOST]
İndirme linki koyuyordum önceleri fakat belki ilerde satın alma gibi bir durum yapabilirim, henüz düşünüyorum. Zaten youtube mp3 sitesinden videonun mp3 sesini indirebilirsiniz, wav formatında isteyenler olursa bana mesaj atsınlar.
biliyorum da illegal diye hissetmiyim diye:p

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şuraya başlardan rez alalım ana sayfaya çıkmış değerlenir buralar. Bu arada çok efso olmuş helal..