Turco Philharmonic - Minecraft Sweden Sanal Orkestra Cover'ı

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıklama Niye İngilizce :/ İngilizce Bilmeyenler Bişi Anlamasın mı .s .s
Bu Arada Güzel Olmuş.Şu Minecraftta Bayıldığım Ses Bile İçinde Var.
O 1.20 den Sonra Devam Eden Müziği 1 veya 30 Günlük Bir Mp3 ünü Benim İçin Yapabilirmisin ?
EDİT:Minecraft İle İlgili Yaptığın Tüm Şarkıları 1 veya 30 Günlün Mp3 ünü Yapabilirmisin ? Cidden Harikada

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Derhal abone oluyorum! Müthiş bir çalışma! Bunca şeyden sonra böyle çalışmalar görmek çok güzel :) Bana 1.2.5'i hatırlattı :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok başarılı olmuş ancak, sonda ki o müziğin biraz duygusala bağlamasını çok erken yapmışsın. Müzik biraz daha yükselip ardından 2:07 civarında böyle duygusala bağlasaydı daha güzel olurdu. Böyle müzikleri çok severim, hatta bağımlıyısım bu yüzden şu son 1:30 dan sonra ki kısmı biraz rahatsız etti beni.

WimpniTR

Şef
En iyi cevaplar
0
Orayı daha uzun yapsaydım emin ol "yalnız orayı çok uzun yapmışsın" diyen biri çıkacaktı. Eleştiri için teşekkürler.

CoolenGlasses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türklerin'de böyle büyük şeyler yapabileceğini hiç düşünmezdim Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim :D

WimpniTR

Şef
En iyi cevaplar
0
Türklerin'de böyle büyük şeyler yapabileceğini hiç düşünmezdim Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim :D
Öncelikle çok teşekkür ederim. :) Fakat böyle düşünmeni istemem. Neden biz de yapamayalım, ne eksiğimiz var? İstesek çok daha iyi şeyler yaparız. Kendimizi küçük görmek bize sadece zarar verir.