U-kab Gaming

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir kanala abone olmayacaksında kime olacaksın ? istediğin her şey var
*Dürüstler
*Ahlaklılar
*Hoşgörülüler
*İzlerken sıkmıyorlar
:gül::gül::gül::gül::gül::gül:
En azindan bi insan bu farki görebilmis :) Yorum'un için tesekkürler, dikkat ettigimiz hususlari saymissin. Bi insan küfrederek baska insanlari güldürebilir, bunu herkes yapar, ama küfürsüz güldürmek bi hayli zor :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhteşem bir kanal fakat reklamı bende sevmem. Ve adamların sesine göre yaş tanımlaması yaptım. Babanız yaşında adam olduğu için biraz saygılı olun.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhteşem bir kanal fakat reklamı bende sevmem. Ve adamların sesine göre yaş tanımlaması yaptım. Babanız yaşında adam olduğu için biraz saygılı olun.

Bizim saygısız olduğumuz bir şey yok. Ayrıca adamlar 40-50 yaşında da değil sanırsam 20-30 arasında. Yine büyüğümler ama saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ben görüşlerimi bildirdim onlar da saygılı olarak cevap verdiler. Açıkcası bu da hoşuma gitti. Kanallarına da anti filan değilim başarılar diledim onlara da.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim saygısız olduğumuz bir şey yok. Ayrıca adamlar 40-50 yaşında da değil sanırsam 20-30 arasında. Yine büyüğümler ama saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ben görüşlerimi bildirdim onlar da saygılı olarak cevap verdiler. Açıkcası bu da hoşuma gitti. Kanallarına da anti filan değilim başarılar diledim onlara da.
Ben sizin saygısızlık yaptığınızı belirtmedim. Yanlış anlaşılma olmuş. Sen yorumlarında yumuşakça eleştirini belirtmişsin. Ben açık açık kimsenin saygısızlık yaptığını belirtmem bunca insanın içinde....
Saygılar..

U-Kab LP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılarınızın devamını dilerim...
Tesekkür ederiz :)
çok güzel düşünmüşsünüzde çekilişe nasıl katılacağımı anlamadım :):)
Kanalimiza gidip videoyu izlersen görebilirsin :)
Bi saygisizlik söz konusu olmadi, arkadasimiz sanirim bi uyari yapti :)
Yorumun için tesekkür ederim, bize abone olan ve abone bulan herkeze :)

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Tartışma iki taraf için de sakıncalı bir hal alacağından, son yorumlarınız silinmiştir. Herkes şu an ve ileriki hayatında kazandığı parayı kendi idare etmekle yükümlüdür, bu yüzden şahsımca tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Başka herhangi bir işlem uygulanmayacaktır, iyi forumlar...

Cralios

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ukab Gaming Videolarınız Güzel Acaba Aranıza Katılabilirmiyim Haci Abiler Benide Hacı Yapın :))