Merhaba arkadaşlar ,belki bilirsiniz 2-3 ay önce şehirleşme temalı ''towny'' sunucum vardı onu maalesef kapamak zorunda kaldım gerek parasal sorunlar dolayı lakin yeni bir sunucu işine girdim ,zekaya dayalı hayatta kalma sunucusu açmayı planlıyorum bazı konularda aklımda sivri köşeler var hala, bende forumun değerli üyelerinin fikirlerini almak için böyle bi konu açma isteği duydum .
Nasıl yardım lazım ?
1.Eklenti yardımı
Sunucumuzda ne tür eklenti ekleyebiliriz ,ne eklemeliyiz? ne eklememeliyiz?(Örn:Factions,Claim)
2.Doku paketi
Sunucumuzda doku paketi kullanmak istiyoruz ama hayatta kalma için ne tür bi doku paketi kullanacağız ?
sunucuda modern, hayatta kalma,Türk mimarisini öne çıkarmayı planlıyoruz ,sizce hangi doku paketini kullanalım ?
3. Makine lokasyonu
Sizce sunucumuzu hangi lokasyonda barındıralım ,fransız düşünüyoruz sizce ?
[Konuda yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın]
Yardımlarınızı Maddi ve Manevi olarak bekliyoruz
Nasıl yardım lazım ?
1.Eklenti yardımı
Sunucumuzda ne tür eklenti ekleyebiliriz ,ne eklemeliyiz? ne eklememeliyiz?(Örn:Factions,Claim)
2.Doku paketi
Sunucumuzda doku paketi kullanmak istiyoruz ama hayatta kalma için ne tür bi doku paketi kullanacağız ?
sunucuda modern, hayatta kalma,Türk mimarisini öne çıkarmayı planlıyoruz ,sizce hangi doku paketini kullanalım ?
3. Makine lokasyonu
Sizce sunucumuzu hangi lokasyonda barındıralım ,fransız düşünüyoruz sizce ?
[Konuda yazım hatası yaptıysam kusura bakmayın]
Yardımlarınızı Maddi ve Manevi olarak bekliyoruz