Ücretli Web Sitesi Aranıyor!

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
28.07.2016 tarihinde çekirdek (hub) olarak açtığımız sunucu için bir web sayfasına ihtiyaç duyduk. İçinde blog yazabileceğim, kayıt & giriş işlemlerini yapabileceğim, websend ile ürün satabileceğim ve batıhost mobil ödeme / batıhost kredi kartı ödeme sistemlerini destekleyen bir sayfa istiyorum.

Elimde 65 TL bulunmaktadır, İninal ile ödeme yapabilirim. Skype adreslerinizi paylaşırsanız detaylı olarak görüşebiliriz.

Son düzenleme:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Site bulursan maxödeme alma, pişman olursun. (sistemleri yavaş ve 2 defa ardı ardına kredi alanın ikinci kredisi işlenmiyor.)

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Berk öneririm yakın arkadaşımdır işinde başarılı bütce olarak'da kendisiyle görüşürsünüz..

B4yAhmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Berk bey iyi biridir tasarımı iyidir görüşün isterseniz :)

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@RealSingle şahsen destek olmak isterim minecraft siteleri için (vurgu) yeni tasarım yapmaya başladım özelden iletişime geçersek sizin sisteminize uyarsa bir tasarım yapabilirim...

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısınız ama hiçbir parayla satılmış şeye de gizli kodlar koymamalılar.
Bunu bence şöyle çözdüm lisans'lama sistemleri olmdığı için scripti sattıktan sonra adam dağıtırsa bir etkileri olsun diye koyuyorlar yani scripti aldin diyelim dağıttın ne olucak okadar kişi kullanıcak o adam ne yapicak emeği boşa gidicek bunu önlemek için koyuyorlar ancak dediğin gibi koymamaları lazım ve lisans'lama scriptleri var onlardan alabilirler yada kendileri yazabilirler ücretsiz veren çok yer varda minecraft yaşı ortalaması kücük olduğundan dolayı çocuk site isterim diyor basar parayı alıyor bu yüzden ücretsiz template script vs pek yok...

R

RenKod

Ziyaretçi
Bu forumda istediğin özellikleri veren çok olur fakat performansları kötü olur veya güvenlik açıkları olur.
Bu arada tasarımları çok basit bootstrapı yüklüyorlar üstüne 5 satırlık CSS al sana tema.
Yabancı sitelerde ararsan daha güzel projeler bulabilirsin.